DIT IS DE OUTFIT VAN HANNE

Aloha lieve Hanne! Wat zie je er prachtig uit in je zomerse outfit. Wisten jullie dat oranje en lichtroze het recept is voor een supercombi van een zonnige look? Hanne paradeert vrolijk door de rustige winkelstraten van schattige vakantiedorpjes, maar we zien haar ook zo weglopen naar het strand! ‘Love’ is in the air: dit leuke shirtje vind je bij de Zara. De lichtroze rok heeft Hanne van het merk Little Man Happy, waar wij vaker over schrijven op Kindermodeblog (we zijn fan!). Deze lange, maar luchtige rok in zacht organisch katoen is ideaal voor warme zomerdagen en super te combineren met allerlei andere leuke kleurtjes in de kast. De knaloranje letters ‘La Flor’ geven een coole touch aan deze must-have!

Wat is jouw ideale zomeroutfit?

Hier kun je de mooie rok van Hanne shoppen!

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie