DE TOP 25 LEUKSTE KINDERKLEDING WEBSHOPS
Zie jij soms ook de bomen door het online kinderkleding bos niet meer? Kun je even niet meer op de naam komen van die toffe online kinderwinkel die je een tijdje geleden had gespot op Instagram waarvan je nu de naam niet meer weet? Stop maar met zoeken. Deze lijst gaat je vanaf nu altijd uit de brand helpen voor het scoren van de meest geweldige baby of kinderkleding outfit! Met deze lijst, met de 25 leukste kinderkleding webshops, is een toffe kindermode outfit nl altijd binnen handbereik. Sla hem op in je favorieten, maar terugzoeken op Kindermodeblog is ook altijd een optie. Dit zijn ze dan, de TOP 25 leukste kinderkleding webshops!! (op willekeurige volgorde) Laat je verrassen, inspireren en ga lekker shoppen!

” Ik gun elk kind een outfit waarin hij of zij zichzelf kan zijn! Liefs Frederiek, Kindermodeblog.nl ” 

DE TOP 25 LEUKSTE KINDERKLEDING WEBSHOPS (niet geranked op volgorde, alle 25 even leuk 😉 )
 1. Mio Meraki
  Ken jij de webshop Mio Meraki al? Dit is een online shop en kidsboutique in Bussum met kidskleding en accessoires in de leeftijd 0 tot 12 jaar. De eigen stijl en smaak van de kinderen staat voorop en het moeten vooral geen mini-volwassenen worden. “Let them dress themselves” staat hoog in het vaandel bij Mio Meraki!Bij kidsboutique en webshop Mio Meraki zijn ze continu op zoek naar de mooiste, duurzame kindermode merken met een eigen stijl. En wow, dat zie je terug! De collectie is kleurrijk, duurzaam, en bestaat uit hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan 100% merino wool, zijde, mousseline, maar ook organic jerseys. Maar alles met een knipoog en hoge funfactor!Naast kleding hebben ze ook leuke accessoires, hebbedingetjes en (geboorte)cadeautjes voor de kids! Tip! Bij Mio Meraki wordt veel waarde gehechte aan de “eigen stijl”, daarom werken ze met eigen inspiratie foto’s. Zij werken hiervoor samen met de getalenteerde fotografe Madebylon (Madelon Verdoorn).Ook fotografeert zij altijd onze No Place Like Home shoots. Hiervoor gaat Mio Meraki altijd opzoek naar leuke gezinnen om te fotograferen in hun eigen thuissetting. Dus juist niét afgestyled of opgeruimd, maar juist in real life, zoals het er thuis uitziet en dus vooral heel echt. Dat is tenslotte waar Mio Meraki voor staat.Als laatste nog heel leuk om te melden is dat Mio Meriki een Preloved programma heeft ontwikkeld, waarbij je gedragen – maar nog in mooie staat – kinderkleding kunt inleveren voor een direct shoptegoed in de (online) store! We geloven enorm in dit concept, omdat zeker duurzame kinderkleding een 2e leven zou moeten kunnen hebben! Kortom, een geweldige webshop met een unieke stijl en assortiment —> Surf snel naar Mio MerakiMio Meraki kinderkleding bussom kinderwinkel

2. LEMONADE
Trouwe volgers van Kindermodeblog kennen waarschijnlijk de Amsterdamse kinderwinkel Lemonade wel: een mega gave kinder concept store met een unieke kids-collectie! Je vindt er de prachtigste items op het gebied van van kleding tot schoenen en van speelgoed tot aankleding voor de kinderkamer. Deze kinderwinkel, gevestigd op de Middenweg in Amsterdam heeft het allemaal! Maar wisten jullie al dat Lemonade ook een geweldige webshop heeft? MyLemonade it is! Zet die maar vast in je favorieten!

Wat maakt Lemonade nou zo speciaal en bijzonder?  Ik ga het je vertellen! Bij Lemonade zijn ze net als onze kleintjes graag een klein beetje eigenwijs. Ze gaan altijd opzoek naar kinderkleding merken die net een beetje anders zijn dan de rest én met een bijzonder verhaal. Lemonade heeft inmiddels ruim 60 merken in hun assortiment, from all over the world. Naast de liefde voor bijzondere merken vinden zij kwaliteit en duurzaamheid ook erg belangrijk! Unique selling point van Lemonade is dat zij denken en werken vanuit het “mini-me concept” oftewel, je kindjes stylen zoals je dat ook bij jezelf en je ‘hubby’ zou doen.

Het motto is: “Don’t deliver a product. Deliver an experience.”  Persoonlijk advies en uitstekende service, daar staan ze bij Lemonade om bekend. Alle (online) aankopen worden met liefde voor je ingepakt zodat elk (online) bezoek weer een fijne belevenis is. Zit er een cadeautje bij? Dan pakken ze het nog eens extra leuk in, zodat geven een feestje is!

Tot de kleintjes groot worden en naar de middelbare school gaan kun je bij Lemonade terecht voor de coolste must-haves en kids fashion. Van newborns babykleding tot tienermode. Mocht je een beetje verdwaald zijn in baby en kindermode land dan helpen ze je graag met personal shopping om de ‘keuzestress’ de baas te blijven. Personal styling? Bij Lemonade kunnen ze wel honderden gave lookjes bedenken, die ze ook nog eens met liefde delen op hun social media.

Notitie voor in je agenda: op 28 november as organiseert Lemonade een shopping night , speciaal voor papa’s en mama’s om cadeautjes en outfitjes voor het party-seizoen te scoren! Ben jij erbij? Ga in ieder geval meteen even kijken in hun online walhalla: MyLemonade
Lemonade_amsterdam_kinderwinkel

3. FIE & VIC
Herken je dat blije gevoel wanneer je iets moois hebt gekocht, dat met aandacht is ingepakt en je met veel plezier gebruikt? Ja? Voel je hem?  Dat gevoel wil FIE & VIC jou bezorgen! Want als het bezorgen van dat fijne gevoel gelukt is, is de dag van Annemarie, eigenaresse van deze prachtige online shop, helemaal goed!

Wanneer je over de homepage scrolt van FIE & VIC, dan kan het haast niet anders dan dat je hartstikke hebberig gaat worden van al het leuks en moois dat je ziet! FIE & VIC staat voor een leuke mix van premium kwaliteit kinderkleding die niet overal te vinden is. Denk aan merken als 1+ in the family, Mar Mar Copenhagen, Donsje, Soft Gallery en meer! Geen schreeuwerige kleuren of kinderachtige prints, maar prachtige kinderkleding uit een kleurenpallet om van te watertanden. Bij FIE & VIC vind je kleding voor de allerkleinsten (0- 8 jaar).

Met FIE & VIC weet Annemarie de liefde voor mooie producten en voor kindermode merken met een verhaal goed neer te zetten. Bij deze kinderkleding webshop vind je alleen items die met aandacht en gevoel voor kwaliteit zijn gemaakt. Je ziet het al aan de webshop, maar je ervaart het pas echt wanneer de kleding bij je in de bus valt. En door de originele mix aan kindermode merken, kom je altijd tot een geslaagde en unieke outfit! Terwijl jij en ik lekker aan het online shoppen zijn bij FIE & VIC, zal Annemarie ondertussen altijd op ontdekkingstocht blijven en zal zij haar assortiment met baby en kinderkleding met veel zorg blijven selecteren. Hopelijk komen daar in de toekomst nog veel meer items en merken bij, want haar ambities zijn groot. Go Annemarie!

Ook zo benieuwd geworden naar FIE & VIC? Klik snel hier om te shoppen bij FIE & VIC 
Fie & Vic _ kinderkleding_ Annemarie

4. Sorbet Kidscouture

Sorbet Kidscouture. Alleen die naam al klinkt bijzonder en het zet direct een gevoel neer, dat uiteindelijk ook blijkt te kloppen. Sorbet Kidscouture is een online kinderkleding webshop waar je (kindermode) hart gegarandeerd van gaat smelten. Melanie, eigenaresse van Sorbet Kids Couture haalt haar Inspiratie uit haar leven als moeder van haar driejarige zoon Senn. En dat haar grootste passie mode en styling is, zie je terug in alles wat haar webshop zo speciaal maakt. In de webshop Sorbet Kidscouture vind je alleen merken waar Melanie zelf voor 100% achter staat. Ook is zij bewust bezig met een duurzaam assortiment. Daarom vind je bij Sorbet Kidscouture bijna alleen maar kindermode merken die zich op een positieve manier bezighouden met het milieu. Denk aan Europese productie, fair trade omstandigheden en biologische materialen. Deze zorgvuldige selectie van kindermode merken maken het assortiment van Sorbet Kidscouture uniek!

Deze geweldige online kinderkleding winkel heeft een merkenpakket waar je u tegen zegt: Mini Rodini Tiny Cottons, Little Hedonist 1+ in the family Susukoshi (NIEUW) en binnenkort zullen ook de volgende merken nog aan de leuke KidsCouture shop toegevoegd worden:  het razend populaire Ammehoela, het Antwerpse Cos I Said So en nog veel meer leuks! Melanie blijft altijd opzoek naar de leukste merken om haar assortiment mee aan te vullen. Kom dus geregeld even een kijkje nemen, er is elke keer weer iets nieuws te ontdekken!

Sorbet Kids Couture is een online boetiek waar je terecht kunt voor kinderen van 0 t/m 8 jaar. Zij hechten waarde aan een goede service en een snelle levering. Tijd nu om een kijkje te nemen in deze heerlijke shop: Surf snel naar Sorbet Kids Couture 

5. LittleDepartment Store

Little Department Store is al jarenlang een vertrouwde naam in kindermode land, maar dan nu wel met een nieuw gezicht en een hele fijne frisse wind! Een tijdje terug is Little Department Store namelijk overgenomen door de zeer gepassioneerde Brigitte en in 2019 is de webshop helemaal vernieuwd! Nu al een mega tip om zometeen direct heen te surfen, maar we vertellen je graag nog even wat meer over deze toffe kinderwinkel!

Little Department Store verkoopt baby en kinderkleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar van merken die net even anders zijn. Zoals Mini Rodini, Little Label, 1+ in the family, lötiekids, CarlijnQ, Ammehoela, Gosoaky en natuurlijk de thermolaarzen van Enfant! Brigitte en haar team kiezen altijd duurzame merken uit voor hun prachtige winkel. Kleding met een goed verhaal, die lang meegaat en die kids er fantastisch uit laat zien! Ook kun je bij Little Department Store terecht voor de allerliefste kraamcadeautjes, accessoires en speelgoed. En het wordt gratis mooi voor je ingepakt. Een cadeautje moet tenslotte een feestje zijn om te geven en om uit te pakken!

Ben je in de buurt van Rotterdam en wil je de kleding in het echt komen bewonderen? Dat kan! Little Department Store heeft namelijk een stenen winkel in Rotterdam. Volgens sommige klanten net een snoepwinkel. Mét een speelhoek waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Maar ook online is shoppen bij Little Departmentstore een waar feestje: kom je gelijk even kijken in de webshop? 

Little Department store_ kinderwinkel_ rotterdam
6.  Elvis & Otis
Uiteraard mag ook Elvis & Otis niet ontbreken in onze top 25 leukste kinderkleding webshops! Deze Haagse kinderwinkel met een mega fijne webshop, heeft én heel veel leuks en ook nog eens een uitstekende online service. Denk aan snelle levering, gratis verzenden vanaf 50 ekkies, en gewoon een heel uitgebreide keuze. Een kleine greep uit het fantastische merkenpakket van Elvis & Otis: Mini Rodini, Repose, Sproet & Sprout, Bobo Choses, Mar Mar… en zo kan ik nog wel even doorgaan. Misschien moet je zelf even een kijkje nemen, dan ontdek je hoeveel leuks ze hebben!

Niet alleen voor kinderkleding ga je shoppen bij Elvis & Otis, maar ook slaag je er voor de leukste cadeaus, kinderboeken, lifestyle items en andere toffe spullen. Ook voor de allerkleinsten, voor zwangeren en newborns, vind je er hele fijne items. Kortom, een hele fijne allround kinderwinkel én webshop, waar je gewoon echt je slag wilt slaan.
Dus hippe moms, met hippe kids?! Ga snel een kijkje nemen en een toffe kinderkleding outfit scoren want je bent hiervoor bij Elvis & Otis aan het juiste adres. Bij Elvis & Otis staan ze in ieder geval altijd voor je klaar. In real life, in het mooie Den Haag of natuurlijk gewoon online. Waar wacht je nog op? Surf snel naar Elvis & Otis

Elvis_Otis_kinderwinkel_Den Haag7.  Kind zo Blij
Wie de enthousiaste meiden van Kind zo Blij al volgt op Instagram kan erover meepraten: deze ladies steken hun liefde voor kinderkleding niet onder stoelen of banken. De naam die zij voor hun stenen winkel en kinderkleding webshop bedacht hebben, “Kind zo Blij” doen zij met hun enthousiaste content volledig eer aan. Zijn het niet de vrolijke gifjes en stories, dan zijn het wel de vrolijke kinderen met hun te coole outfits die je op de gram om de oren vliegen. Echt, bij deze kinderwinkel én webshop lijkt het altijd (lees: elke dag) wel feest te zijn.

Nelleke de Valk & Stella Koekkoek, twee goede en vooral ook enthousiaste vriendinnen, delen de liefde voor kinderkleding en zijn na vele kopjes thee en goede gesprekken gewoon in het diepe gesprongen. Elke dag stappen zij met een dikke vette glimlach hun mooie winkel in Dordrecht binnen, maar zij zorgen er ook voor dat jij met een grote glimlach naar buiten stapt. Bij Kind zo Blij gaan ze heel bewust voor duurzaam, en kijken ze kritisch of een merk wel binnen hun plaatje past. Het resultaat? Een te gekke winkel en webshop met hele toffe merken. Komen er een paar: CarlijnQ, A Monday in Copenhagen, Maed for Mini, Mingo en nog veel meer. Allemaal merken met een goed verhaal! Dat is waar Kind zo Blij voor staat. Kom jij jezelf verlekkeren bij deze leuke webshop? Klik nu hier! 

kinderwinkel_dordrecht_kind zo blij

8. NynStyles
Als je komt shoppen bij NynStyles, of dit nou online is in de webshop of in de prachtige stenen winkel in Dokkum, je weet gewoon dat je tot in de puntjes gestyled naar huis gaat. Bij Nynstyles shoppen voor je baby of kind is namelijk een feestje, omdat zij de perfecte mix hebben aan kindermode merken waarmee je een te gekke outfit en eigen style kunt creëren.  Bij NynStyles shop je bekende en minder bekende kindermode merken zoals: Small Rags, Mini Rodini, Molo, Popupshop en je vindt er veel bijzondere kinderkleding merken van Nederlandse bodem, waaronder: Mingo, BOOF, Carlijn Q, Repose, MaedforMini,  en Noppies. Ook de bekende Spaanse merken kun je bij Nynstyles vinden zoals: Bobo choses, Tiny Cottons en Picnik Barcelona.

Nynstyles staat dag en nacht voor je klaar om je te helpen met personal shopping en stijladvies. Ze helpen je graag om de perfecte outfit voor je little one te vinden. Zo zit je gelijk goed met de maat en is ruilen niet nodig. Ik spreek uit ervaring, ze zijn er echt een kei in! Ook is NYNstyles het adres voor het vinden van een leuk cadeautje voor klein en groot. Kom je snel even kijken? Klik hier en surf nu naar NYNstyles

 

Nynstyles_dokkum_kinderwinkel 

9. Wendy & Kids
Let’s meet Wendy & Kids! Deze webshop zal je positief verrassen. Zo clean, minimalistisch en overzichtelijk, met zulke mooie kinderkleding… zucht. Ik werd echt zeer blij verrast toen ik deze webshop voor het eerst ontdekte.

Het kleurenpalet van de kinderkleding collectie van Wendy & Kids is er eentje, waar je hart sneller van gaat kloppen. Waarom? Omdat het zoveel warmte, rust en liefde uitstraalt. Nee, bij deze webshop vind je geen items met opzichtige teksten en prints, geen zuurstok kinderkleding. Maar Wendy & Kids is een webshop met prachtige merken uitgevoerd in rijke stoffen, zachte materialen en volgens de laatste mode trends, maar dan op zeer subtiele wijze doorgevoerd. Je ziet dat Wendy veel gevoel heeft voor style en fashion, ze heeft echt een hele fijne smaak. Je kunt er o.a Daily Bret, Little Hedonist, Bobo Choses, Mini rodini en Barn of Monkeys shoppen. Yes, echt hele gave merken dus!

Fijn voor jou en mij is, dat het merkenpakket heel overzichtelijk in de menubalk is weergegeven, dus je vind op deze website snel wat je zoekt. Niet verdwalen, maar rust en overzicht en als je net als ik een klik hebt met deze style en dit merkenpakket, dan is het gewoon smelten van geluk bij Wendy & Kids!  Kijk en oordeel zelf, surf snel naar Wendy & Kids

 

Wendy and kids_kidsfashion shop_kindermode

10. Petit Blush
Ken jij de webshop en het kinderkleding merk Petit Blush al? Deze gave webshop is er eentje om heel gauw op te slaan in je favorieten. Wanneer je naar deze webshop surft mag je wel heel sterk in je schoenen staan, want je wil gelijk los! Er is zoveel leuks te zien, te kopen, te combineren en dat ook nog eens voor een leuke prijs.

Petit Blush is opgezet door Laura, mama van Lola en in verwachting van haar tweede kindje. Met een vierjarige dochter weet Laura dus precies wat kleine meisjes willen en waar mama’s hun mooie meisjes graag in zien lopen. In de webshop van Petit Blush vind je echt geweldige print flared broekjes, zoals snake broekjes en panter broekjes. Deze flared pants staan zo gaaf bij little girls! Maar ook vind je er prachtige meer tijdloze items, in effen kleuren, zoals jurken met ruffles en mooie rokjes. Alles is goed combineerbaar en tof te stylen. Met de gave haarbanden van Petit Blush style je de look van je dochter helemaal af. Een ding moet je mij beloven. Ga snel kijken bij de webshop van Petit Blush, en laat je verrassen! 

 

Petit Blush_kindermode_kinderkleding

11. BeKind Kinderkleding
Omdat duurzaamheid zo ontzettend belangrijk is en op dit moment een onderwerp is waar velen van ons zich mee bezig houden vond ik dat Be Kind absoluut niet mag ontbreken in de lijst met de top 25 leukste kinderkleding webshops! Be Kind maakt namelijk kinderkleding met een eerlijk en compleet verhaal. Tijdloze, classy collecties die zo eerlijk mogelijk gemaakt zijn, van vezel tot kledingstuk. Be Kind heeft de droom om ouders en kinderen te laten zien hoe kleding een positieve impact kan hebben op mens en natuur. Hoe kindness de kledingindustrie mooier kan maken. Wat een mooie droom van Be Kind, wij bij Kindermodeblog helpen hier graag aan mee.

De items van Be Kind bestaan zoveel mogelijk uit sterke, comfortabele en verantwoorde stoffen. Be Kind stopt niet bij lokale productie, maar gaat zo ver als mogelijk in de eerlijkheid van hun product; gerecyclede materialen, biologi-sche natuurlijke materialen en bestaande stoffen ‘redden’ van de afvalberg. Be Kind gaat voor een mooiere kinderkledingindustrie met prachtige producten,

waarin transparantie en openheid het nieuwe normaal wordt.

Maar ja, het oog wil ook wat he?! Ook dat heeft Be Kind begrepen. De collectie en items zien er prachtig uit! Net als hun webshop en Instagram account! Oprichters Dorien en Hendrine  hopen dat Be Kind een inspiratie zal zijn, om zelf ook aan de slag te gaan in het maken van de beste keuze, op jouw plek, op jouw manier. Kom je meteen even kijken bij Be Kind? Wij laten je graag meer zien!

duurzame kinderkleding _ Be kind 

12. Blossom Kids
Blossom Kids is vrij nieuw maar nu al een grote favoriet! Bij deze prachtige webshop vind je klassieke, tijdloze kinderkleding voor jouw kids! In de webshop van Blossom Kids kun je zowel het eigen merk shoppen, als een paar andere hele toffe kindermode merken zoals Play Up en Konges Slojd.

In haar persoonlijke zoektocht vond Jantien niet wat zij zocht. Daarom besloot zij om zelf de stoute schoenen aan te trekken en met iets nieuws te komen. En wat is dat goed gelukt zeg! Dit nieuwe kindermode merk en webshop, ziet er prachtig uit! Blossom Kids is een duurzame kinderkleding collectie, van baby tot maat 134. De collectie bestaat uit simpele en elegante ontwerpen, gemaakt van rijke stoffen en subtiele prints.

De collectie is zo ontworpen en samengesteld, dat alle items gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. De collectie van Blossom Kids is de ideale basis van een mini capsule garderobe. Alle collecties zullen kwa style en kleurgebruik nauw op elkaar aansluiten, zodat oud en nieuw goed met elkaar gecombineerd en door gedragen kunnen worden. Ook hiermee wil Blossom Kids werken aan haar duurzame karakter. De kleding is gemaakt van hoge kwaliteit, zodat het opnieuw gedragen kan worden door een ander kind. Wauw, wij zijn mega enthousiast! Jij ook? Surf snel naar de prachtige webshop Blossom Kidsblossom kids_kindermode blog_leukste kinderkleding webshops13. 4funkyflavours
Alle liefhebbers van vrolijke, gedurfde en bijzondere kinderkleding? 4FunkyFlavours is dé webshop die je zeker niet mag overslaan. Ook hun missie is er eentje die ik heel graag met je wil delen. Hun gedachte sluit heel mooi aan bij die van mij: 4funkyflavours wil graag bijdragen aan het aanbrengen van meer kleur in de wereld. Hun grootste bron van inspiratie is dat iedereen uniek is, met een eigen karakter en identiteit. Deze verschillen in combinatie met de bijzondere smaak van iedere persoonlijkheid proberen zij keer op keer te vertalen naar kleurrijke, spannende en verrassende collecties. Onbevangen in het leven staan en lekker jezelf zijn. Zij hopen een stukje creativiteit mee te kunnen geven om open en zelfverzekerd door het leven te gaan.

De collectie van 4FunkyFlavours worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor detail en afwerking, verrijkt met een grote diversiteit aan kwalitatieve stoffen, die comfortabel zitten. Draagbare items om je de hele dag lekker in te voelen. Kortom, kleding die aanspreekt. Alles is op verschillende manieren te combineren; je kunt het mixen naar je eigen stijl en smaak. Pic your favorites en surf snel naar 4funkyflavours

4funky flavours14. Kixx online
Al is mode en de kindermode per seizoen erg onderhevig aan verandering: bij Kixx online weten ze dat iedereen anders is én andere wensen heeft. Bij Kixx geloven ze erin dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is: juist als je kind bent. Want het ene moment ben je lief, het volgende moment stoer en eigenwijs. In welke mood je ook bent of waar je behoeften ook liggen, Kixx helpt je graag jouw favoriete stijl te ontdekken. Met meer dan 110 merken heeft deze webshop voor iedereen een unieke outfit, áltijd volgens de laatste trends. Bij Kixx geloven ze dat kids zich beter voelen in een outfit die bij ze past, hiermee bieden ze een ontdekkingsplatform met liefde voor kleine karakters. Kixx online is zeker weten een van Kindermodeblog’s favorieten, het is altijd fijn shoppen bij deze mooie webshop. Hoe zou jij de stijl van jouw kind omschrijven? Ga snel naar Kixx online om te stijl van jouw kind te ontdekken en een gave outfit te scoren!

 15. Tiger Billy
Alleen de naam al klinkt supercool en een tikkeltje eigenwijs! Daar willen we graag meer van weten! Danielle en Annemieke, buurvrouwen én samen de trotse mama’s van maar liefst 5 kids in totaal in de leeftijd van 1 t/m 10 jaar bleken samen een hele grote passie voor kinderkleding en accessoires te delen. En na de zoveelste borrelavond hebben ze samen besloten om het gewoon te doen! Samen inkopen doen in Parijs, het spotten van de laatste trends, en een mooie webshop bouwen: TigerBilly was geboren!

Bij Tiger Billy vind je hele toffe dingen voor girls & moms! Zo verkopen zij de prachtige kinderkleding van merken als Play Up , Bean’s Barcelona en Sproet en Sprout maar dus ook hele toffe en vrolijke accessoires. Die in de uitvoering en kleuren, net even anders dan anders zijn. Net even wat specialer! En het leuk is: ook jij kunt jezelf op een cadeautje trakteren bij Tiger Billy. Of die lieve zus, collega of vriendin.  Wat onder het kopje “mom” vind je een geweldige selectie van oorbellen, armbanden, clutches en mom bags. Waaronder de mega fashionable en handige tassen van Studio Noos, die echt veel meer zijn dan alleen een luiertas. Heb jij ze al gespot? Wij wensen je veel succes en sterkte met kiezen! Tiger Billy is een geweldige nieuwe online kinderkleding en mom webshop waar we hopelijk nog veel van gaan zien en horen. Ben je benieuwd?  Surf nu naar Tiger Billy! 

Tiger Billy_kinderkleding top 25_kindermodeblog

 

16. Alex and Alexa
Als je geen haast hebt, en alle tijd hebt, klinkt als een utopie voor moeders, maar ga er dan eens goed voor zitten. Want bij deze Engelse kinderkleding webshop moet je echt even uitgebreid de tijd nemen om opzoek te gaan naar je favoriete items. Deze webshop heeft zo’n beetje het meest complete aanbod aan kindermode merken en kidsfashion designers. Denk bijvoorbeeld aan: Ralph Lauren, Burberry, Little Marc Jacobs en Stella McCartney, maar ook kindermode merken als: Bobo Choses, RaspBerry Plum, Tao & Friends, nou en eigenlijk nog zoveel meer! Het overzicht van kindermode merken is echt reusachtig, en laten we het er nu maar vooral op houden dat het de keuze zeer uitgebreid maakt! Maar je moet dus wel even de tijd nemen om deze webshop door te spitten. Zit jij er klaar voor? Surf dan snel naar Alex and Alexa.com
Alex and Alexa Kidsfashion store

17. Le Big
Het Nederlandse LE BIG heb je vast al wel eens voorbij zien komen op Kindermodeblog. Deze fijne webshop en kindermode brand, creëert een complete look voor meiden. Van grappige haar accessoires tot glitter laarzen, van de mode klassiekers tot de must haves van het seizoen, bij Le Big maken ze van kindermode een groot feest! Bij Le Big gaat het hart sneller kloppen van stoffen, prints, borduursels, kleuren en glitter. En dat is te zien! Met de collectie van Le Big mix en match je alle items door en met elkaar, waardoor je altijd je eigen unieke stijl kunt creëren.

Bij Le Big moedigen zij meisjes over de hele wereld aan zichzelf te zijn. En tja, wie wil dat nu niet? Hun levensmotto: Heb lol en neem het leven niet te serieus. Geniet van de kindertijd want opgroeien gaat zo snel. Dus ben lekker gek, bijdehand, sterk, zelfverzekerd en zelfstandig. Wees moedig en gedreven. Onze grootste wens; Dat alle meisjes de vrouw worden waarvan ze altijd al hadden gedroomd! Wauw! Daar hebben wij niets, maar dan ook niets meer aan toe te voegen. Ga snel naar de vrolijke en fijne webshop van Le Big

Le Big kinderkleding

18. molo
De reis van Molo begon in 2003: molo wilde iets vernieuwends neerzetten in de kindermode wereld!  Meer kleur, meer vrolijkheid, meer speelsheid. Iets nieuws. Iets unieks! En dat is waar molo anno 2019 nog steeds als opvallend en uniek kindermode merk mee weet op te vallen. Elk seizoen heeft molo weer een zeer uitgebreide kinderkleding collectie, van baby tot 16 jaar. Alles verkrijgbaar in hun fijne kinderkleding webshop!

Bij molo geloven ze dat je er elke dag bijzonder en fantastisch uit kunt zien! Je hoeft echt niet te wachten op die ene speciale dag, zoals een verjaardag of feestje. molo heeft een urban en humoristische style en hoewel dit kindermode merk gevestigd is in Denemarken hebben ze een Nederlands-talige webshop (hoe fijn is dat!!) en van alle gemakken voorzien. molo is ook nog eens heel goed bezig met sustainble kidsfashion. Haal molo dus snel in huis, en shop een originele  en vrolijke outfit op molo.com 

 

19. Organic Zoo
Al jarenlang een grote favoriet bij mij, de kinderkleding webshop van Organic Zoo! Helaas alleen voor de kleintjes, maar juist als je net de wereld van de kindermode komt verkennen, mag je deze webshop niet missen. Geef deze tip dus vooral ook door aan je zwangere vriendinnen die opzoek zijn naar de leukste webshops om babykleding te shoppen. Organic Zoo is het helemaal!

Werkelijk alles aan deze webshop en dit kinderkleding merk klopt. Het verhaal, het concept, en je kunt jezelf enorm verlekkeren als je over de website scrollt. Alles bij Organic Zoo is gemaakt van biologisch katoen. Om de simpele reden dat het beter is voor de planeet! Maar ook je baby of kindje, heeft meer draagcomfort. De stoffen zijn zachter en vrij van chemische stoffen. Dus het voelt gewoon goed. Letterlijk en figuurlijk. Ja, ik ben dol op Organic Zoo. Alleen al de foto’s op hun website….zucht. Wie deelt dit gevoel met mij? Ben benieuwd wat je van deze shop vindt. Ga maar snel eens kijken bij Organic Zoo. Klik hier en surf er nu naartoe!

organic zoo kidsfashion

20. Tutte Belle
Laatst was ik voor een styling event bij deze superleuke winkel middenin het centrum van Leeuwarden, maar goed nieuws: je hoeft niet perse naar het Noorden van het land af te reizen om bij deze toffe kinderkleding winkel een supercoole look te scoren voor je zoon of dochter. Ook online kun je terecht bij kinder (en beetje dames!) winkel Tutte Belle! Bij Tutte Belle komen de passie voor kinderkleding en het mixen & matchen van verschillende merken en stijlen bij elkaar! Bij Tutte Belle combineren ze grote commerciële merken met kleinere, onbekende labels om zo tot verrassende outfits te komen. Zoek je een outfit voor een speciale gelegenheid of juist voor elke dag? Bij Tutte Belle hebben ze het zeker weten  in huis! Uiteraard met matching accessoires als riempjes, tassen en kettingen om het af te maken. Alles om ervoor te zorgen dat shoppen voor kids een feestje is! Klik hier om te shoppen bij Tutte BelleTutte Belle kinderkleding kinderwinkel Leeuwarden

 

21. De Bijenkorf
De Bijenkorf, bij een ieder wel bekend. Maar soms vergeet je juist dat je bij de Bijenkorf – naast alle fijne make up, prachtige dames tassen en mooie designer zonnebrillen, ok het is duidelijk waarvoor ik naar de Bijenkorf ga hihi, – ook terecht kunt voor een zeer degelijke en uitgebreid kindermode assortiment. Dus ja, ook de Bijenkorf mag met zo’n prachtige online kindermode afdeling niet in deze top 25 lijst met leukste kinderkleding webshops ontbreken. Je shopt bij de kidsafdeling van de Bijenkorf een zeer uitgebreide kinderkleding collectie bestaande uit heel veel verschillende merken. Van de bekende merken zoals Tumble ‘N Dry, Scotch & Soda, en Ralph Lauren, tot juist die kindermode merken die je in eerst instantie niet daar verwacht maar wel mooi op 1 plek shopt. Denk bijvoorbeeld aan de leuke en zeer betaalbare kindermode van Benetton, America Today en Mango. Ja dus, ook bij de Bijenkorf kun je je kindermode hart ophalen. Veel stopplezier toegewenst bij de Bijenkorf!

kindermode bijenkorf

22. Children Salon
Children Salon. Een grote naam in de (online) kindermode met wereldwijde bekendheid. En dat is ook niet zo gek, want wist je dat Children Salon al sinds 1952 bestaat? De kindermode zaak werd opgericht door Sybil Harriman, Na al die jaren is deze winkel en webshop alleen maar groter geworden en kunnen we wel stellen dat dit ‘s werelds grootste online winkel is voor designer kinderkleding. Heb je even? Bij Children Salon vind je meer dan 270 kindermode merken, je snapt dat de collectie inmiddels wordt samengesteld door een heel team van inkopers. De collectie varieert van prestigieuze ontwerpers – zoals Burberry, Dior, Gucci, Fendi en Roberto Cavalli  tot kleine, nieuwe en up-and-coming kindermode designers. Voor ieder wat wils bij Children Salon, have fun met shoppen!

children salon kinds fashion store

23. KIDS DEPARTMENT
Brenda en Ronnie richtten in 2011 een hele toffe online outlet webshop. Al snel groeide dit uit tot de verkoop van nieuwe kindermode collecties van exclusieve kinderkleding merken. Toen de online shop goed stond, werden in 2014 de deuren van de stenen winkel in Wateringen geopend. Inmiddels is Kids Department zowel als offline winkel als online shop adres, bij vele kindermode liefhebbers een hele grote favoriet. Dit komt mede door het geweldige assortiment aan geweldige kindermode merken zoals:
Beach & Bandits, Mingo, Tiny Cottons, Soft Gallery en nog veel meer. Ja echt. Nog veel meer!

Niet alleen is het fijn shoppen voor de te hippe looks bij Kids Department, maar ook weten veel moeders Kids Department te vinden omdat je hier altijd een top service kunt verwachten, plus een snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Wat wil je nog meer?! Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en je doet er continue nieuwe inspiratie op.  Come play with us!”  Ga snel naar de online winkel van Kids Deparment
Kids Department _ kinderwinkel _ Wateringen

24.  IK BEN ZO MOOI
De kinderkleding webshop: ” Ik Ben Zo Mooi”  is alweer bijna 10 jaar in de lucht!! In 2010 werd deze mooie webshop opgericht door Jacolien van ‘t Leven, en wat klein begon is inmiddels uitgegroeid tot een zeer succesvolle webshop waar klanten vaak en heel graag terugkomen. Bij ” Ik ben Zo Mooi”  vind je een zeer uitgebreid en fijn assortiment. Het is een unieke lifestyle webshop met producten voor baby, kind en mama.

De belangrijkste USP’s van Ik Ben Zo Mooi zijn: Service, kwaliteit, unieke merken en scherpe prijzen. Het assortiment is breed en er worden elke week nieuwe artikelen toegevoegd. Joepie! Zet deze webshop dus maar gauw in je favorieten en ga regelmatig even spotten welke nieuwe dingen ze hebben binnen gekregen. Fijn om te weten: Elk item wordt geselecteerd op prijs, kwaliteit en uitstraling. Elk item en merk moet passen binnen het concept van ” Ik Ben Zo Mooi “. Je kunt in deze grote collectie lekker rondsnuffelen in de verschillende categorieën of snel en efficient zoeken. It’s all up to you! Ik zou zeggen, snel surfen en shoppen bij Ik Ben Zo Mooi”

Ik Ben Zo Mooi_Kinderkleding webshop

25. Tumble ‘N Dry
Tumble ‘N Dry is van origine een Nederlands kinderkleding merk, gestart in 2007 met de ambitie om stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kinderkleding te ontwerpen voor actieve, coole kids in de leeftijd van 0-15 jaar. Inmiddels is Tumble ‘N Dry niet meer weg te denken uit de kinderwinkels. Ook hun eigen webshop is zeer prettig winkelen en ziet er mega professioneel uit. Je kunt snel en makkelijk filteren en vindt er precies wat je zoekt. De webshop heeft een goede mix van ‘stoer en modieus’ en alle kleding stukken van Tumble ‘N Dry zijn zorg en aandacht voor detail ontworpen. Uiteraard wel met een eigenwijze knipoog naar de belangrijkste fashion trends, en de gehele collectie is altijd gericht op comfort en draagbaarheid.

Tumble ‘N Dry is opgedeeld in verschillende segmenten, zodat je elk leeftijdssegment ontwikkelen we elk seizoen een aansprekende, eigen collectie die helemaal aansluit bij de behoeften, pasvorm en stijlvoorkeur van de kinderen in de desbetreffende leeftijdsgroep. Ervaar het gemak van online shoppen bij Tumble ‘N Dry, surf nu naar de webshop!

Tumble N Dry_kinderkleding_kinderwinkel_hippe kindermode

 

Heb je een foutje gezien? Stuur ons gerust even mailtje!

OVER KINDERMODEBLOG.NL

Kindermodeblog.nl werd in januari 2011 opgericht door kinderstyliste Frederieke Wieberdink. Kindermodeblog is uitgegroeid tot Nederlands grootste kindermode website en community. Dagelijks ontvangen wij duizenden bezoekers die langs komen voor hun portie kindermode inspiratie. Onze bezoekers bestaan uit zowel  ” de consument” als kindermode professionals. We schrijven op Kindermodeblog over het laatste kindermode nieuws, de nieuwste kindermode trends, over de leukste webshops en nog veel meer! Op Kindermodeblog vind je inspiratie voor babies t/m tieners. Voor een klein of groot budget, we delen het hier allemaal! De content wordt met liefde en zorg samengesteld door Frederiek en haar team van (mode) freelancers en gastbloggers.

” Het is mijn missie om elke mama in Nederland én een heleboel kinderen blij te mogen maken met de liefde voor kindermode en hun eigen outfits! “
Tags:

4 Reacties

 • door Jacolien
  Posted 30 oktober 2019 05:57 0Likes

  Superleuk om al deze mooie sites bij elkaar in één overzicht te zien. En natuurlijk erg leuk dat mijn eigen site http://www.ikbenzomooi.nl daarbij mag horen 🤗. Ik zou zeggen shop till you drop. Dat moet zeker lukken met de keuze uit maar liefst 25 toppertjes 💕.

 • door Mandy
  Posted 14 januari 2020 21:01 0Likes

  Dank voor dit overzicht! Ik ga alles eens even op mijn gemak ontdekken! Heb overigens dankzij jouw blog over duurzame kinderkledingmerken de webshop Kindzoblij ontdekt en heb nu al hele goede ervaringen opgedaan met hun service. De eerste megabestelling is al onderweg (:o) Aanrader deze webwinkel! Ben ook erg benieuwd naar Blossom kids, gaaf concept!

  Frederieke, zou je eens een blog willen doen over duurzame kinderschoenen? 🙂

  • door frederieke1
   Posted 15 januari 2020 10:14 0Likes

   Hi Mandy, wat onwijs leuk om te horen!! En ook dat je ze goed geslaagd bent bij KindzoBlij ! En wat een goeie tip, een blog over duurzame kinderschoenen, ik ga me er eens in verdiepen! Liefs Frederiek

   • door Mandy
    Posted 15 januari 2020 14:12 0Likes

    Waah, geweldig! Dankjewel!
    En bedankt dat je me op weg geholpen hebt in de wereld van duurzame (en super gave en kwalitatief goede) kinderkleding, want ik wist eerder gewoon niet waar ik moest beginnen! Goed voor mij, het oog, mijn kinderen en de wereld, minder goed voor mijn portemonnee helaas, hahaha 😉

Plaats een reactie