BELLEROSE | ZOMER OUTFIT HANNE


Soms kun je zo ontzettend enthousiast worden van een outfit. Ik kan er soms niet eens helemaal m’n vinger op leggen wat het dan is – de kleuren, de printjes, de verschillende materialen of gewoon de combinatie van dit alles – maar soms heb je me gewoon! Zo word ik ook ontzettend vrolijk van deze outfit van Hanne en haar sweater van Bellerose. De zachte ijsblauwe basis kleur van deze – iets wat wijder vallende – sweater laat de Meeeow! applicatie nog beter tot z’n recht komen. Leuk detail is dat deze applicatie echt op de sweater ligt en ook lekker zacht aanvoelt. Heerlijk aaibaar dus.

Hanne draagt ‘m op een zomers broekje van de Zara. Het rode streep patroon dat zowel horizontaal als verticaal loopt geeft de totale outfit een extra zomerse twist. Hoewel, een echte zomerse outfit is niet compleet zonder een paar te gekke sandalen natuurlijk. Deze beauty’s van Maison Mangostan zijn toch echt wel het einde, nietwaar?! Ik ben verkocht, ik ben om, mij heb je 😉 Wat vind jij van deze outfit? Enjoy!

Je kunt de sweater van Bellerose hier shoppen

_63A0016

_63A9935

_63A9903

_63A9843

_63A9882

_63A9855

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Wat vind jij van deze outfit combinatie?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: ,

Plaats een reactie