HIPPE KINDERKLEDING OUTFIT HANNE

Wat een toestand he mensen!! Tijdens deze corona crisis wil ik jullie via Kindermodeblog dagelijks blijven inspireren en opvrolijken met leuke kindermode outfits en combinatie inspiratie. Je kunt Kindermodeblog in deze moeilijke tijd extra steunen door wat vaker langs te komen op onze website, door onze blog berichten wat vaker te delen of te liken. Laten we het Corona virus stoppen, maar de liefde voor Kindermode juist verspreiden! Ik wil iedereen veel sterkte en liefde toewensen in deze moeilijke tijd! Laten we er het beste van maken!! Liefs Free!

Vandaag de look van Hanne! Ze draagt een mega stoere flared pants van Tumble ‘N Dry met letters erop. Deze letters geven de broek een hele stoere uitstraling. Om de outfit wel wat meer kleur te geven, draagt ze er een knalgroen shirt op uit de nieuwe collectie van Scotch R’Belle. Maar, neem even in gedachte deze broek. En bedenk er dan naast groen ook een knalroze of knal geel shirtje bij. Kortom, deze broek gaat erg lekker met een knalkleur erboven. De look style je af met gaaf jasje of vest. Deze broek zit zo lekker dat je dochter hem nooit meer uit wilt!  Get inspired en have fun today!

Broek Tumble ‘N Dry
Shirt Scotch R’ Belle
Schoenen Zara


Meer zien van de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry? Klik dan hier om naar Tumble te gaan!

Tags: , , ,

Plaats een reactie