CHLOÉ | OUTFIT HANNE


De zomerse items kunnen eindelijk uit de kast!! Wat een prachtig weer is het de afgelopen dagen en het ziet er naar uit dat we de komende dagen ook nog flink kunnen genieten van het zonnetje! Ook Hanne heeft haar zomerse outfit aangetrokken en kan heerlijk buiten gaan spelen met haar vriendinnen! Hanne draagt een super soepel en dun broekje met een all over bloemen print van Chloé, super zomers én vrolijk! Door het dunne materiaal ook perfect voor de warmere dagen! Hanne draagt op haar bloemen broekje een bohémien top van de Zara! Door de golvende beweging en het fijne ajour patroon super girly en hip! Let’s go Hanne! Have a beautiful day!

Je kunt de bloemen broek shoppen via deze link

_MG_6096-1

_MG_6114-38

_MG_6095-20

_MG_6113-37

_MG_6131-45

_MG_6127-41

Klik hier om meer van Chloé te shoppen

Wat vind jij van deze bloemen broek van Hanne?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie