About


Heeey! Wat superleuk dat je er bent! Ik zal je in het kort wat vertellen over mijzelf en over deze website. In 2011 heb ik, Frederieke Wieberdink, Kindermodeblog  opgezet omdat ik heel graag mijn kindermode inspiratie wilde delen! Ik was toen net mama geworden, werkte in een kinderkledingwinkel en mode en schrijven was al vanaf kinds af aan een grote passie van mij. Ook internet en social media vond en vind ik enorm interessant. Dit alles kwam dus mooi samen in mijn blog! Inmiddels werk ik ruim 10 jaar in de kindermode en ken ik de branche op mijn duimpje! In de afgelopen tien jaar heb ik met veel grote en kleine kindermode merken en winkels mogen samenwerken, heb ik heel veel kindermode shoots georganiseerd, heb ik duizenden kinderen “gestyled” en ook heel wat mama’s blij gemaakt met mijn kindermode tips en tricks. Zowel online als offline heb ik een grote groep volgers die ik voorzie van combinatie advies!

Vanaf 2019 is het ook gaan kriebelen om zelf een webshop op te zetten. Naast het werken aan Kindermodeblog wilde ik mezelf uitdagen, verder ontwikkelen en mijn dromen achterna gaan. In 2019 heb ik dan ook een hele leuke webshop opgezet: dePanterShop met o.a heel veel gave interieur dingen en dameskleding. Ook heb ik een persoonlijk Instagram account met ruim 23K volgers, waarop ik veel van mijn eigen outfits deel en mijn volgers dagelijks een kijkje achter de schermen geef in mijn leven als moeder, vrouw, vriendin en ondernemer. En op dit moment geef ik mijn volgers ook een kijkje in onze grote verbouwing!

Omdat ik opnieuw zin heb gekregen om weer iets nieuws te leren en ik mijzelf wil blijven uitdagen, en omdat ik heel veel vrouwen wil gaan helpen met veel meer outfit plezier en minder outfit stress, omdat ik zoveel vragen krijg over mijn kleding combinaties en hoe ik dat toch doe, ben ik op dit moment achter de schermen een online styling cursus aan het opzetten. Deze hoop ik begin 2022 te lanceren. Ben je benieuwd naar  je hier benieuwd naar deze cursus? Stuur mij dan een berichtje met jouw email adres ovv , dan hoor jij het straks als eerste wanneer de cursus live gaat.

Terug naar Kindermodeblog. 🙂 Op deze website is iedereen welkom om zich te laten inspireren met de leukste babykleding, de nieuwste kindermode, de leukste kindermode merken en websjopj, en heel veel en combinatie advies. In het jaar 2020 en 2021 stond Kindermodeblog, mede door de corona crisis op een iets lager pitje, maar vanaf december 2021 zal er weer dagelijks een nieuwe blog online komen! We hopen je dan ook vaak terug te zien.

Werk jij in de kindermode en lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Of is er iets anders dat je wilt delen? Leuk om van je te horen!

Mocht er nog iets anders zijn, voel je altijd vrij om contact op te nemen!

Liefs Frederiek

” Het is mijn missie om elke mama in Nederland én een heleboel kinderen blij te mogen maken met de liefde voor kindermode en hun eigen outfits! “

Frederiek kwam met een supertof item in de uitzending van Koffietijd. Wil je de aflevering terugzien? Klik dan even hier

" Laat je inspireren om buiten de lijntjes te denken! Dromen, durven en doen! "

TEAM KINDERMODEBLOG

_MG_6280-002
Frederieke

Frederieke, Founder van Kindermodeblog en mama van Doutzen (9) en Oliver (5) zie full story hierboven!

renkse foto about
Renske

Renske, mama van Julie (5) Phileine (3) en Beau (2) Mijn motto is: je kan nooit maar dan ook nooit genoeg panterprintjes in je kast hebben!

about Yvon
Yvon

Yvon, mama van twee heerlijke meisjes Olivia (3) & Philou (2).
Liefde voor fotografie, mode, design, reizen en bloggen.
‘ Latte Machiatto, gek op koken, gevoelig voor healthy recepten, een kleine shop verslaving, een goed tijdschrift, Crossfit & Pilates, vriendinnen en een goed glas wijn’

about Sandra
Sandra

Sandra, mama van Saar (6) & Fem (3). In het dagelijks leven werk ik drie dagen in de week als Directiesecretaresse . Daarnaast ben ik veel bezig met fotograferen,  hardlopen en ben ontzettend gek op kinderkleding!

heddy foto
Heddy

Heddy súper trotse mama van Rein & Maas! Een gezellig duo, altijd in voor een feestje en zijn twee handen op één buik! Ik ben dol op kinderkleding, leuke (twinning) matches maken en hoop jullie daarbij een flinke dosis inspiratie en een lach op je gezicht te geven in mijn blogs. Enjoy!