About


Hey!! Wat superleuk dat je er bent! In 2011 ben ik, Frederieke Wieberdink, Kindermodeblog begonnen omdat ik heel graag mijn kindermode inspiratie wilde delen! Ik was toen net mama geworden, werkte in een kinderkledingwinkel en mode en schrijven was al vanaf kinds af aan een grote passie van mij. Ook internet en social media vind ik enorm interessant. Dit alles kwam dus mooi samen in mijn blog!

In no time is Kindermodeblog uitgegroeid tot een van Nederlands grootste kindermode websites!

Kindermodeblog is een zeer druk bezochte website. Dagelijks ontvangen wij duizenden bezoekers die langs komen voor hun portie kindermode inspiratie. Onze bezoekers bestaan uit zowel  ” de consument” als kindermode professionals. We schrijven op Kindermodeblog over het laatste kindermode nieuws, de nieuwste kindermode trends, over de leukste webshops en nog veel meer! Op Kindermodeblog vind je inspiratie voor babies t/m tieners. Voor een klein of groot budget, we delen het hier allemaal! De content wordt met liefde en zorg samengesteld door een team van (mode) freelancers en gastbloggers.

Het is mijn missie om elke mama in Nederland én een heleboel kinderen blij te mogen maken met de liefde voor kindermode en hun eigen outfits!

Ik zou het superleuk vinden als je mij en Kindermodeblog gaat volgen en dat ik mijn liefde voor kindermode mag delen met jou! Wil je iets kwijt of heb je een vraag? Shoot! Ik vind het erg leuk om berichtjes te ontvangen.

Veel liefs -X♡ – Free

" Laat je inspireren om buiten de lijntjes te denken! Dromen, durven en doen! "

TEAM KINDERMODEBLOG

_MG_6280-002
Frederieke

Frederieke, Founder van Kindermodeblog en mama van Doutzen (9) en Oliver (5) zie full story hierboven!

renkse foto about
Renske

Renske, mama van Julie (5) Phileine (3) en Beau (2) Mijn motto is: je kan nooit maar dan ook nooit genoeg panterprintjes in je kast hebben!

about Yvon
Yvon

Yvon, mama van twee heerlijke meisjes Olivia (3) & Philou (2).
Liefde voor fotografie, mode, design, reizen en bloggen.
‘ Latte Machiatto, gek op koken, gevoelig voor healthy recepten, een kleine shop verslaving, een goed tijdschrift, Crossfit & Pilates, vriendinnen en een goed glas wijn’

about Sandra
Sandra

Sandra, mama van Saar (6) & Fem (3). In het dagelijks leven werk ik drie dagen in de week als Directiesecretaresse . Daarnaast ben ik veel bezig met fotograferen,  hardlopen en ben ontzettend gek op kinderkleding!

rosan
Rosan

 Rosan, getrouwd met Simon en mama van 2 meiden Mckenzie (3 jaar) en Scottie (1). Ik ben projectmanager heb een eigen webshop en de weinige tijd die ik over heb spendeer ik meestal aan mijn instagram verslaving!

heddy foto
Heddy

Heddy súper trotse mama van Rein & Maas! Een gezellig duo, altijd in voor een feestje en zijn twee handen op één buik! Ik ben dol op kinderkleding, leuke (twinning) matches maken en hoop jullie daarbij een flinke dosis inspiratie en een lach op je gezicht te geven in mijn blogs. Enjoy!

alison about
Alison

Alison, 25 jaar oud en samen met haar grote liefde Sonny de trotse ouders van dochtertje Junes (1). Ik ben gek op kinderkleding en deel wekelijks hier op Kindermodeblog een outfit van Junes!

danielle
Danielle

Danielle, moeder van Sara Lou (6) en Moos (2) Ik ben een echte Kids fashion addict, verslaafd aan Instagram en in mijn dagelijks leven ben ik Online Marketing Strateeg. Energiek en een tikje chaotisch, maar wel met structuur!

frederique
Frederique

Frederique, trotse mama van dochter Juul (4) en zoontje Tibeau (3) naast een drukke baan run ik sinds een aantal jaar mijn eigen bedrijf withfrederique. Waar ik ook heel erg blij van word is shoppen en dan met name voor mijn kids. Ik vind het heerlijk om stijlen te combineren en nieuwe merken te ontdekken.