DIT ZIJN DE NIEUWE SHINY SNEAKERS VAN JULIE

DIT ZIJN DE NIEUWE SHINY SNEAKERS VAN JULIE

Door: Renske

Dat ene weekje in de voorjaarsvakantie was toen wel even lekker maar daardoor weten we ook hoe fijn het kan zijn en baal ik dus extra hard dat we al zo lang in dit vreselijke weer zitten. Ik was al bezig met het opruimen van de winterspullen en de lente / zomer spullen aan het uitzoeken. En om me heen zie ik alleen maar te gekke SS19 collecties waarbij ik uiteraard al geshopt hebt maar wat dus allemaal nog niet aan kan! Nu gaan wij over 5 weken op vakantie dus we hebben gelukkig iets om naar toe te leven.

Met oog op de vakantie en op de aankomende warmere seizoenen (hopelijk snel) ben ik dus de collecties aan het uitbreiden en 1 van die dingen die ik echt belangrijk vind zijn schoenen. We willen wel wat te kiezen hebben  en één van de modellen die er wat mij betreft tussen moet zitten is een lichte sneaker. Ik ben de afgelopen jaren voor de spierwitte variant gegaan maar nadat Julie het de laatste keer presteerde om binnen een maand de neus volledig weggewerkt te hebben leek me dat nu niet zo’n goed idee meer.

Nou ben ik zelf de laatste tijd behoorlijk fan van alles wat goud is en heb ik voor mezelf best wel heftige gouden sneakers gekocht die Julie helemaal te gek vond. Dus samen zijn we op zoek gegaan naar een lichte sneaker met goud en die zoektocht is meer dan geslaagd geëindigd.
De nieuwe collectie van Shoesme heeft namelijk precies een sneaker waar wij naar op zoek waren. Licht van kleur van goud leer met een metallic glans. Het fijne van Shoesme vind ik dat je weet dat het echt leer is en de sneaker een goed voetbed heeft. En helemaal handig, er zit een ritsje aan de zijkant dus ze zijn supermakkelijk aan te trekken. Wat Julie dus superhandig vindt want kennelijk is het heel belangrijk dat je als eerste klaar bent met aan-en uitkleden bij gym. Dit sneakertje is er van maat 20 tm 35 dus ook echt leuk voor zusjes van allerlei leeftijden.

Julie heeft ze hier onder een zomers lookje aan met een blousje en jeans short van Zara. Dit setje kan over 5 weken mee de koffer maar hopelijk al ietsje eerder aan??

Klik hier om deze shiny stappers te shoppen 

Bekijk hier de hele nieuwe (toffe!) collectie Shoesme

In deze blog lees je alles over de opening van de nieuwe Shoesme winkel in Den Bosch

 

 

 

Plaats een reactie