DE NIEUWE ROK ÉN SWEATER VAN JULIE

Door Renske:

Wij zijn net terug van een minivakantie in Duitsland. Van tevoren dacht ik bij deze herfstvakantie aan dikke truien en regenlaarsjes voor de kids maar niets was minder waar. We hebben gewoon 3 dagen in zomeroutfits gelopen, hoe bizar! Alle favoriete zomerkleding werd nog 1 keer uit de kast getrokken en we liepen in korte broeken, t-shirtjes en zomerjurkjes met blote armen en benen. Hoe top was dat! Toch kan ik volgens mij vanaf dit weekend echt alle luchtigere kledingopruimen en kunnen we ons gaan focussen op alle herfst- en wintercombi’s! Ook niet erg want er hangen alweer zoveel leuke items in de kastjes van de kids.

Julie heeft haar favoriete herfstoutfit al samengesteld en die wil ik graag met jullie delen! Vorig jaar had ik aan het einde van de winter een sweatdress van Bellerose voor haar in de sale gescoord. –Klik hier om naar de blog te gaan –   Hij zat toen precies goed, maar door haar groeispurt was het jurkje eigenlijk al snel te klein en heeft ze ‘m niet veel gedragen. Best zonde maar hij ligt gelukkig nog te wachten totdat Phileine ‘m aan kan. En toeval of niet, dit jaar heeft Mango een bijna exact gelijk sweater in de collectie waar Julie en ik in de winkel samen tegenaan liepen. Geen twijfel mogelijk, deze moest mee. Nou vind ik een sweater heel leuk op een jeans of legging maar Julie draagt het liesft rokjes en dus zijn we samen op zoek gegaan naar een rokje om deze sweater op te dragen. Belangrijk in dit geval was volgens haar dat het rokje een keer geen (glitter)bandje aan de bovenkant moest hebben want een trui prop je nou eenmaal niet tussen je band (haar woorden, maar ben het zeker eens 🙂 )

By Shoeby stuitten we op dit wijduitlopende zwarte exemplaar met laagjes en de match was gemaakt. Het rokje is van een superzacht ribstofje met aan de onderkant een mesh strook met dots wat het iets stoerdere exemplaar toch echt een girly touch geeft. Er kan uiteraard ook een top in gedragen worden en ik zie ook al wat combi’s voor me voor de feestdagen maar hier dus het voorbeeld met de sweater! Ze draagt er een maillot onder van Zeeman, een soortgelijkexemplaar heb ik vorig jaar ook voor haar gekocht en die is nog steeds mooi dus echt een topding voor een heel klein prijsje. Cowboy laarsje van Clic eronder en ready to go!

Wat vind jij van deze combi?

Je kunt de sweater hier shoppen bij Mango & de rok via deze link

Je kunt de sweater hier shoppen bij Mango & de rok via deze link

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Julie?

Plaats een reactie