DE HIPPE EN NIEUWE BUDGET JAS VAN JULIE


Door Renske:

Na de bonusdagen van afgelopen weekend hebben we nu denk ik officieel de zomer vaarwel gezegd. Wij zelf boffen nog want wij gaan aanstaand weekend nog even op vakantie naar de zon en kunnen dus nog net even wat langer van de zomerkleding genieten,maar voor de outfits die we in Nederland dragen is het wel duidelijk; we gaan over op de herfst! En wat een feestje want er is tegenwoordig zo ontzettend veel keus in kindermodeland! Avonden kan ik mezelf verliezen achter m’n computer, surfend naar de talloze webshops met de meeste hippie, mooie en lieve kinderkleding. Maar ja, met drie kids zit er ook wel een kanttekening aan dit verhaal want hoe klein de kleding ook is, er zitten soms behoorlijke prijskaartjes aan.Dus probeer ik duurdere items te combineren met basic en budget kleding. En ook op dat gebied is er een hoop te vinden gelukkig!

Graag wil ik met jullie mijn vondst van afgelopen week delen! Geregeld loop ik in de pauze van mijn werk de Zeeman binnen, handig voor kleurboeken, speeltjes etc maar ik check ook altijd even de kleding. Ik vind niet altijd iets leuks er tussen maar deze keer viel mijn oog op dit vest voor Julie. Crème-kleurig met een soort vergrote panterprint van echt een heerlijk zachte teddy stof. En dan nog de details; de boorden hebben een grijze en gouden glitterrand en de rits is ook donkergrijs met een sterretje eraan. Ik vond ‘m meteen superleuk en perfect als jas te dragen in de herfst. Dus Julie heeft ‘m meteen aan gehad deze week naar school! En het leukste van alles is nog dat ie echt voor een heeeeeeeeeel zacht prijsje verkocht wordt! Maar écht!! Vinden jullie ‘m ook zo leuk?

Check hier een Zeeman bij jou in de buurt

img_1952 img_1945 img_1943 img_1929 img_1934 img_1938 img_1953

Klik hier om naar de website van Zeeman te gaan

Wat vind jij van Julie haar nieuwe jas?

Tags: ,

Plaats een reactie