SHOESME LANCEERT KINDERSCHOENENWINKEL IN DEN BOSCH

KINDERMODE NIEUWS 

Shoesme lanceert nieuwe winkel in Den Bosch! Deze gloednieuwe kinderschoenenspeciaalzaak vind je midden in het centrum van deze gezellige Brabantse stad. Eerder was op deze plek de bekende kinderschoenenwinkel Piccolino gevestigd. Bij Shoesme Brandstore Den Bosch vind je de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Een winkel voor échte Shoesme fans dus! Je kunt even binnenlopen voor gratis maatadvies, maar je kunt ook een afspraak maken.De experts in de winkel kijken dan graag met je mee om te bepalen of de schoenmaat nog goed is. De voetjes worden gratis opgemeten en er wordt een check gedaan of de schoenen die je kindje nu draagt, nog goed passen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Als jouw kleine spruit nieuwe kinderschoenen gaat passen én testen, kan hij of zij ze gelijk even showen op het podium midden in de winkel. Dit mag, maar hoeft natuurlijk niet he 😉 Het is iig een hele mooie en leuke winkel geworden. Den Bosch was al een geweldige stad om te gaan shoppen met kinderen, maar met deze nieuwe Shoesme winkel erbij, is het nóg leuker geworden. Wanneer gaan we?

Shoesme Brandstore Den Bosch
Achter het Stadhuis 30a
5211 HN ‘s-Hertogenbosch


Liever online shoppen bij Shoesme? Dat kan natuurlijk ook! Via deze link ga je naar de Shoesme Webshop

Tags: , , ,

Plaats een reactie