DE NIEUWE PANTERJURK VAN JULIE


Door Renske:

We hebben officieel afscheid genomen van de blote benen deze week en dat vind ik echt jammer. Ik vind jurkjes en rokjes bij de meisjes altijd toch een stuk leuker staan met blote benen dan met een legging of een maillot, maar het is helaas niet anders. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel toffe maillots en leggings te vinden.

Een voordeel van het herfstweer is wel dat we ineens outfits aan kunnen die al in de kast op ons aan het wachten waren. Zo ga ik voor de meisjes na de zomer altijd op zoek naar nieuwe jurkjes met lange mouwen die ze gedurende de herfst en winter door kunnen dragen. Een van mijn vondsten tot nu toe is dit jurkje voor Julie van Noppies.  Een heerlijk lichtgrijs sweatjurkje met zakken erin en een allover print met een soort van panters. Soort van, want de panter heeft geen vlekken maar hartjes op zijn lijf. Wat wil een meisje van 5 nog meer? Als het aan Julie ligt altijd iets met glitters erbij en lucky her, de halslijn heeft een heel subtiel glitterrandje. Weer een favorietje erbij dus! Deze drukke print hebben we gecombineerd met een effen maillot en haar nieuwe cowboylaarsjes van Clic! Is dit fijne jurkje van Noppies ook iets voor jouw meisje?

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Wat vind jij van Julie haar nieuwe jurk?

Tags: , ,

Plaats een reactie