PERSONAL UPDATE FREE

Tijd voor een nieuwe personal update! Hoe gaat ie bij jullie? Hier is het leven na de zomervakantie weer in een ritme. Dat ritme vind ik heel erg fijn, maar de laatste weken zijn de agenda’s nokkievol. Ik durf het haast niet te zeggen want het lijkt wel of er tegenwoordig een taboe op berust: maar ik zeg het toch. DRUK! Ja mensen. Ik heb ‘t druk! De blogs draaien op volle toeren en daarnaast zijn we nog steeds lekker aan ‘t touren met onze Back to School Tour. We hebben inmiddels al ruim 170 kinderen aangekleed en dat worden er met aanstaande zaterdag bij IkbenzoMooi in Zeeland en volgende week zaterdag bij Petozzi in Den Bosch hopelijk nog véél meer. Kom je ook even langs als je in de buurt woont of bent?
Naast de Back to School Tour kwamen er ook nog een paar hele leuke stylingklussen tussendoor. Een shoot voor Bol.com (mét sneeuwvlokken) en een trendstyling van de beursvloer van Trademart. Stylingklussen die ontzettend leuk zijn om te doen maar die de weken dan wel extra druk maken. En dan is de combinatie van werk en gezin best wel even pittig. Best zwaar ook soms. En vermoeiend. En niet perfect. Maar er is zoveel dat ik wil en leuk vind en ik wil graag alle kansen aanpakken die op mijn pad komen. Ik ben echt heel blij en dankbaar voor alles wat ik nu doe en wat ik mag meemaken. Gelukkig heb ik veel hulp van de mensen om mij heen. En morgen is het weer Mama-dag en dat maakt mij ook heel blij!!:)

Vind jij het ook lastig om te zeggen dat je het druk hebt? En waar word jij op dit moment heel blij van?

– X♡ – Free

PS1: Morgenavond heb ik een leuk nieuwtje voor jullie!
PS2. Volgende week woensdag en donderdag ben ik bij Vollers in de Twijnstraat in Utrecht voor een ‘Koffie en Kleertjes’ Kom gezellig langs om te shoppen en koffie met mij te drinken! 🙂 Meer info deel ik de komende week op Instagram, zorg dat je me op dit account volgt!

_63a5481

_63A5550

_63a5427

_63A5504 _63A5186_63a5259 _63A5267 _63A5276 _63A5355_63a5520_63a5640_63a5644 _63A5629 _63A5728_63A5708
Frederieke: Blouse en broek Zara, schoenen Sasha
Oliver: Trui Mini Rodini, Broek Zara, Schoenen

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie