PERSONAL UPDATE FREDERIEKE

Hoi hoi! De zomervakantie is (hier) begonnen en Doutzen is vanaf nu zes weken vrij!  Halleluja. Zo lekker voor haar! Nog niet het hele gezin is in de vakantiemodus, want Sjoerd gaat gewoon naar z’n werk en Oliver nog een paar dagen naar de crèshe. En ook Mama werkt nog even door want Kindermodeblog heeft nooit vakantie 😉 Elke dag gaan er verschillende nieuwe blogs online en hopen we je te inspireren met heel veel kindermode waar je blij van wordt. Aankomende week organiseren we nog een shoot met extra veel kindjes. Dat betekent dus dat we de komende dagen druk in de weer zijn met het voorbereiden van de kledingsetjes. Lees: shoppen en stylen! Gelukkig heb ik fijne meiden om me heen die me daarbij helpen en die mijn smaak goed aanvoelen. Zo heb ik ook de tijd om me te focussen op andere belangrijke dingen voor mijn sites Kindermodeblog & MamaGlossy.nl , zoals deze week bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken met nieuwe stagiaires, zakelijke afspraken en het schrijven van blogs….

En momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen van onze Back to School Tour door Nederland! Misschien heb je al het e.e.a voorbij zien komen op Social Media?!  Samen met mijn team ga ik langs een aantal superleuke kinderkledingwinkels en organiseren wij vanuit daar onze fotoshoots. En iedereen is welkom om te komen shoppen en z’n kind(eren) te laten stylen en mooi te laten fotograferen. Het wordt echt superleuk en gezellig en ik hoop dat ik heel veel volgers van Kindermodeblog ga zien en/of ontmoeten!! Je vraagt je nu misschien af naar welke winkels we gaan en of we ook bij jou in de buurt komen, maar dat kunnen we helaas nog niet verklappen. We gaan naar verschillende locaties verspreid over Nederland, dus ik zeg: grote kans dat het bij jou (redelijk) in de buurt zal zijn 😉 Kom je ook?

De komende weken zullen we via Social Media onze locaties bekend gaan maken dus houdt onze Facebook en Instagram goed in de gaten. Over Instagram gesproken, heb je onze mega winactie al gespot? I.s.m 6 geweldige kinderwinkels ( Little Indians, Kixx Online, Polarn O. Pyret, Little Different, Beach & Bandits en MiniBoetiek.nl) geeft Kindermodeblog een shoptegoed van maar liefst €300,- weg. Je weet wat ze zeggen hè?! – inkoppertje-

Via deze link surf je naar mijn Instagram

Hieronder zie je een aantal backstage foto’s van onze vorige shoot en dus meteen ook een paar sneakpeeks van de blogs die eraan zitten te komen!

– X♡ – Free

_63A0457 _63A5035 _63A5043 _63A5132 _63A5366 _63A6438 2 _63A5996 63A04621
Foto’s door Alina Krasieva

Tags: