PERSONAL COLUMN FREE | NIEUWE INSPIRATIE

Er lijkt op ‘t kantoor van Kindermodeblog wel een bom ontploft. Het beeld van deze ontploffing moet je er echt even zelf bij bedenken, moet wel lukken toch? Overal hangen en liggen leuke kleertjes. Het ene item nog leuker, liever en schattiger dan het andere. Toen ik dit snoepgoed vorige week binnenkreeg, moest ik bijna aan de beademing. Ik werd gek van enthousiasme!
Wie tegenwoordig ook ineens een crush heeft op kinderkleding is mijn 2-jarige zoontje Oliver. Gister wurmelde hij zich in ons te krappe washok bomvol was. Langs de wasmachine en ‘t strijkijzer, langs de Mount Everest met was, richting het wasrek. Bomvol kleren. Je ziet het wel voor je toch? Hij wees vol drukke gebaren en enthousiasme zijn ‘jeuke trui’ aan. Olvur jeuke tjui aan! Het lijkt er nu dus verdacht veel op dat óók hij het kindermode virus flink te pakken heeft….Hoe zit dat momenteel bij jou? Ook al de kriebels te pakken nu alle nieuwe collecties binnen druppelen?

Deze week staan er bij Kindermodeblog drie dagen bomvol blog-shoots gepland en ga ik weer een heeeeeleboel kinderen aankleden in de leukste kleertjes van de nieuwe collecties. En ik hoop dat ik je de komende weken weer met een heleboel leuks en nieuws kan inspireren! Blijf je gezellig volgen?

– X♡ – Free

_63A2025

_63A1912

_63A1667
Frederieke: Blouse Vila, Vest Scotch & Soda via Biggles Amsterdam

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie