PERSONAL COLUMN | DE MENUKAART VAN FREE

Het is eigenlijk net als met eten. Als kind lustte ik geen rijst en zeker geen nasi. Geen champions, geen olijven en geen spruitjes. Ook met kleding was ik akelig kieskeurig. Een jurkje smaakte me echt niet! Maar tegenwoordig lust ik ALLES! Spruitjes, witlof, hutspot. Mij maak je niet gek. Ik eet wat de pot schaft en ik word er nog blij van ook. En met kleding? Precies hetzelfde. En ondanks dat ik nu een veel breder keuze pakket heb, beslis ik sneller dan ooit. Cadeautje van het moederschap misschien? Juist ja. Géén tijd voor getreuzel voor de spiegel en kledingkast. Knip dus een paar keer met je vingers en madame is aangekleed. En dat is dan in een outfit waar ik net op dat moment zin in heb. Net als met eten. Een pastaatje of een stampot. Of een lekker stuk vlees. Een stijlvol jurkje met high heels, een kort broekje met sneakers, een gescheurde boy friend jeans met een simpel t-shirt erop of een kokerrok met oversized colbertje. Net waar ik zin in heb. En waar ik blij van word!

En wil ik gewoon makkelijk, lekker en snel? Dan staat er een leuke trui op het menu!

Hoe zit dat bij jou? Hoelang sta jij voor de kast en wat is je favoriete ‘kant en klare’ outfit?

– X♡ – Free

 

_63A9859

_63A9865

_63A9870
De outfit van Jade vind je terug in deze blogpost
Frederieke: Sweater Anecdote, Jeans Denham, Sjaal Scotch & Soda via Biggles Amsterdam

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie