Single Blog Title

This is a single blog caption

3X GAVE ENGELSE KINDERMERKEN

Met het wereld wijde web aan onze voeten kunnen en kennen we inmiddels de leukste kinderkleding merken over de hele wereld. Maar ook ”dichter” bij huis zien we de leukste kinderkleding merken voorbij komen. Wij hebben 3 gave Engelse kindermode merken voor jullie op een rijtje gezet. Ken jij deze kindermode merken al ? En welke is jouw favoriet?

  1. Huxbaby
    Huxbaby is een speels, stoer en comfortabel merk. De kledingstukken zijn eigenlijk vrij simpel van vorm, maar worden erg vrolijk door de printjes. Ook bestaat de collectie van Huxbaby uit veelΒ unisex kleding zodat ouders het voor beide kinderen kunnen kopen. Handig toch!
  2. Organic ZooΒ Van Organic Zoo wordt iedereen blij. Een gaafΒ kinderkleding merk voor je kleintje. Het fijne van dit kinderkleding merk is dat zij organic katoen gebruiken en de materialen super zacht zijn. Veel items hebben lieve en leuke printjes of tekst. Heerlijk zacht en comfortabel voor je little one.


  3. Stella McCartney Junior
    De kindercollectie van Stella McCartney lijkt wel net van de catwalks te komen. Prachtige ontwerpen en unieke items. Het is misschien wel een tikkeltje duurder dan andere merken, maar de outfits zien er wel altijd fashionable en hip uit. Zeker een kijkje waard.

Welk merk spreekt jou het meeste aan?