3X GAVE UNISEX KINDERMODE MERKEN


We zien in de kindermode steeds meer unisex kledingmerken verschijnen. Het idee dat schattige kleren voor meisjes zijn en stoere kleren voor jongens, is langzaam maar zeker aan het verdwijnen. Neutrale, maar ook meer uitgesproken kleuren en prints zijn hartstikke gaaf en helemaal upcoming voor jongens én meisjes! De unisex trend zien we ook bij Sparkle26 voorbij komen. De nieuwste editorial staat helemaal in het teken van gelijkheid tussen jongens en meisjes. Als je nog wat inspiratie nodig hebt voor een toffe unisex outfit, neem dan zeker even een kijkje in het lookbook!

Wij hebben 3 gave unisex kindermode merken voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

1. Sproet & Sprout           
Dit merk klinkt je ondertussen vast bekend in de oren. De items van Sproet & Sprout zijn bij velen een favoriet en ze laten ook ons hartje sneller kloppen. Met de monochrome kleuren als zwart, wit en grijs zijn de kleren perfect voor zowel jongens als meisjes. Als je denkt dat zwart-wit saai is heb je het mis, want de items van Sproet & Sprout hebben allemaal vrolijke prints en teksten die van iedere outfit een feestje maken!

2. Beau LOves                                                                                                                                                             Bij Beau LOves vind je stoere items voor fashionable kids. In de collectie wordt er geen onderscheid gemaakt tussen de kleuren, prints en pasvorm. De items zijn dus stuk voor stuk perfect voor zowel jongens als meisjes. Dit merk bewijst dat meisjes gewoon in stoere oversized tops kunnen rondlopen en dat t-shirts met love-teksten ook leuk zijn voor jongens.

3. Mingo                         
Als de woorden clean, simpel en eenvoudig jou als muziek in de oren klinken, dan is het merk Mingo echt iets voor jou. De items hebben een minimalistische uitstraling en zijn makkelijk met elkaar te mixen en matchen. Het zijn perfecte basics die in iedere kast thuis horen! Met neutrale kleuren als poederroze, grijs en donkergroen én de eenvoudige prints maak je elke outfit af.

Wat is jouw favoriete unisex kindermode merk?

Bekijk hier het laatste issue van Sparkle26 wat helemaal in het teken staat van unisex

Tags: , , ,

Plaats een reactie