3X GAVE AZIATISCHE KINDERKLEDING MERKEN


Als je kleding gaat shoppen denk je misschien niet zo 1, 2, 3 aan de Aziatische kinderkleding merken. Nou vandaag wel! Wij hebben 3 leuke kindermode merken voor je op een rijtje gezet uit Japan en Korea. Deze merken zijn erg verschillend maar stuk voor stuk ontzettend gaaf. Probeer een keer iets anders. Af en toe een beetje ‘out of the box’ denken mag namelijk wel. Welk merk is jouw favoriet? Leuk als je het ons laat weten!

1. Arch&Line
De nieuwe SS17 Occasion style collectie van het Japanse Arch&Line is super fashionable. Jurkjes en pakken, voor de meiden is er zelfs een waanzinnig broekpak te vinden. De kleuren zijn over het algemeen wat rustiger, voornamelijk donker blauw, grijs en wit. Maar de moderne stijl gecombineerd met een klassieke en super fashionable twist maakt deze kleding helemaal van nu. Snel even kijken dus!
110270890

2. BeneBene
BeneBene is een kindermode merk uit Korea. De nieuwe Spring collectie straalt de lente uit. Fijne zachte kleuren en wat lossere kleding die heerlijk comfortabel zitten. Super hip zonder teveel poespas. Is dit kindermode merk ook iets voor jou?
cd47a83b_c2019996_1

Mini Dressing
Vosjes, wasbeertjes, konijntjes, je ziet ze allemaal. Mini Dressing staat bekend om hun leuke sokjes en andere accessoires, maar dat is lang niet het enige wat ze hebben. De collectie bestaat voornamelijk uit pastel getinte kleuren. En ze maken veel gebruik van dieren en de natuur. De items hebben hier en daar een verrassende twist.
Schermafbeelding 2017-02-13 om 13.16.43

Ga jij ook een kijkje nemen op deze leuke sites? Laat het ons weten!

BEKIJK OOK: 3X Scandinavische kinderkleding merken

LEES OOK: 5x de leukste mini-me merken

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie