3X GAVE DEENSE KINDERMODE MERKEN

De Scandinavische stijl zien we overal terugkomen; niet alleen in het interieur, maar ook in de kindermode. Het strakke design en de minimalistische ontwerpen hebben ons hartje veroverd. Wij zijn er gek op! Maar de Scandinavische stijl kan ook heel kleurrijk en opvallend zijn, dat bewijzen deze drie waanzinnige kindermode merken wel. Welke is jouw favoriet?

1. Bang Bang Copenhagen
We beginnen het rijtje met onze absolute topper: Bang Bang Copenhagen. Dit merk komt jullie vast bekend voor. Als dit merk nog niet in de kast van je kind hangt, staat het waarschijnlijk hoog boven aan je verlanglijstje. Vanuit het idee dat de hele wereld een circus is, worden de meest waanzinnige items gecreëerd. De kleurrijke en opvallende prints zijn geliefd bij een heleboel kinderen, en stiekem ook bij volwassenen 😉

2. Someday Soon
Moeders met zoons opgelet, want dit kindermode merk wil je niet missen! Kennen jullie Someday Soon al? Dit merk verkoopt gave kleding voor boys only in de leeftijd van 2 tot 14 jaar. Sweaters, t-shirts en broeken met stoere prints, teksten en scheuren. De items van dit merk zijn échte must haves voor jouw zoon. En als je een stoere dochter hebt, kan dit merk ook nog wel eens in de smaak vallen.

3. Soft Gallery
Als je op zoek bent naar kleding met zachte kleurtjes, opvallende prints en een hoge kwaliteit, zit je bij Soft Gallery aan het goede adres. De items vertellen allemaal een eigen inspirerend verhaal dat past bij de wereld van kinderen. Hun nieuwste collectie, genaamd Rise and Shine, is geïnspireerd op de omgeving van Latijns-Amerika en is zeker de moeite waard om even te bekijken!

Welk Deens kindermode merk is jouw favoriet? En ken jij nog meer gave Deense kindermode merken?

BEKIJK OOK: 5X HIPPE BELGISCHE KINDERMODE MERKEN

Tags: , , ,

Plaats een reactie