7 DAYS / 7 WAYS MET LILOU


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag deelt Amber 7 outfits van haar dochtertje Lilou Rose. Stoer met een zacht randje, is hoe je hun stijl het beste kunt omschrijven. En wat een gave lookjes zijn het!

Het favoriete item in de kledingkast? Dat is toch wel het setje met crop topje van Millk.co ”Deze is zo fijn voor het warme weer!” Op instagram volg je Amber en Lilou op amberdevreng waar ze fijne inspiratie deelt!

Maandag

We beginnen de week lekker makkelijk, behalve als ze een schone luier moet.. Deze salopette is van een heel fijne stof. Ik heb er zelf twee pompoms aan gemaakt om ‘m iets minder saai te maken. We zijn dol op de schoentjes van Birds of Nature. Ze zijn gemaakt van heel mooi, fijn leer waardoor ze lekker soepel zitten. Ik ben fan van de barnsteenketting die ze dus ook bijna elke dag draagt. Hij heeft een goede werking op doorkomende tandjes en staat nog eens leuk ook!

Salopette: Mango 
Ketting: hipengroen
Romper: Zara 
Schoentjes: Birds of Nature 
Knuffel: LuckyBoySunday

Dinsdag

Vandaag is het heerlijk weer en blijven we lekker in de tuin. Dat betekend dat het matchende pakje van Millk weer uit de kast kan.  Een crop topje met hoog broekje. Het staat haar zo schattig!

Pakje Millk.co 
Ketting: hipengroen
Knuffel: Lauvely 

Woensdag

Het shirt heb ik besteld op littlelovedones. Hij matched met mijn ‘Mama Bird’ shirt, stiekem zo leuk. De legging met stipjes maakt deze outfit wat stoerder. Toch mis ik dan nog iets van kleur en dat voeg ik toe met de waterschoentjes. In zo’n klein maatje zijn deze zo leuk!

T-shirt: The bee and the fox 
Legging: Kiabi 
Waterschoentjes: Ko, Wolvenstraat 
Alpaca: inkari-alpaca

Donderdag

Zwart. Het is wat minder lekker weer vandaag en we houden ook gewoon van zwart! De Mini Bandeau van Atelier des Femmes geeft nog een zacht randje aan dit outfitje.

Haarband: Atelier des Femmes 
Shirt: Zara 
Broek: Zara 
Schoentjes: Adidas

Vrijdag

Dit broekje met konijntjes staat haar zo leuk. Hij zit lekker los en ze kan er goed in bewegen. Gecombineerd met een simpel wit shirt, voor hoelang hij wit blijft.. En omdat het shirt zo basic is kan ik weer een leuke bandeau aan haar outfit toevoegen.

Haarband: Atelier des Femmes 
Shirt: American Apparel 
Broek: My moumout 
Schoenen: Vans

Zaterdag

Wat een gekke week qua weer. Vandaag is het echt weer een stuk kouder. Dat betekend lekker knuffelen in haar ultiem zachte vest van Kalinka Kids. Deze is handgebreid door vrouwen in Bulgarije. Het contrast van het wol van het vestje met het leer van de schoentjes vind ik gewoon heel fijn. We kunnen niet wachten tot de herfst!

Vest: Kalinka Kids 
Broek: h&m 
Schoentjes: Birds of Nature 
Aardbei speeltje: kongessloejd

Zondag

Deze kleuren vind ik zo mooi bij elkaar. Als het ietsjes kouder is kun je alsnog een kort broekje aantrekken. Als je deze dan combineert met kniesokken blijven de beentjes alsnog lekker warm.

Trui: H&M 
Broekje: H&M 
Kniesokken: H&M 
Ketting: hipengroen 
Schoentjes: Birds of Nature 
Knuffel: Jellycat

Thanks Amber, voor jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Fayen

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow 

Tags: , ,

Plaats een reactie