7 DAYS / 7 WAYS


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! 
In deze rubriek deelt een Kindermodeblog lezeres een ‘dagboek-week van outfits’ van haar zoon of dochter! Kijk je lekker mee?

” Every day is a fashion show and the world is the runway ” – Coco Chanel

Naam: Vivian Peters

 

Zondag:
Lekker luieren thuis, Poppy zit graag in de zitzak en draagt deze keer een gemakkelijk set van H&M

Zondag

Maandag:
Voordat Poppy naar haar gastouder gaat mag ze met papa de hond uit laten, het leukste is dan natuurlijk om tijdens de route overal even de grond te inspecteren. Haar beanie en baggy broekje zijn van CarlijnQ en haar shirt is van Zara.

Maandag

Dinsdag:
Fris en fruitig, weer een dagje gastouder dus een lekkere speelset aan. Poppy is een ondeugend en bewegelijk meisje, dus kies ik vaak voor veel zachte materialen waar ze goed in kan ravotten en die goed uit te wassen zijn. Haar outfit vandaag is van Molo.

Dinsdag

Woensdag:
JIPPIE! Het is woensdag en mama is vrij, lekker samen buiten spelen en op de fiets naar oma. Poppy is dol op haar mega leeuw, ze wordt er hartstikke blij van ;). Haar spijkerjasje is van Nameit, shirtje van de Zara en het broekje van CarlijnQ.

Woensdag

Donderdag:
Vandaag is papa ook vrij dus we gaan (ahum moeten) in de tuin werken, Poppy draagt daarom voor de gelegenheid haar ‘tuinbroek’ van de Zara met een romper van de H&M.

Donderdag

Vrijdag:
Vandaag mag Poppy met Oma Marg winkelen, het weer is een beetje wisselvallig dus draagt ze een lekker vestje van Imps & Elfs met een shirtje van hetzelfde merk en een broekje van Tumble ‘n Dry.

Vrijdag

Zaterdag:
Groot feest vandaag, want Oma Karin wordt 65 jaar. Dus reizen we af naar Limburg. Poppy wilde iets lekkers voor Oma klaarmaken…. maar oh oh, dat ging helemaal mis ;). Ze draagt een shirtje van de Zara en een broekje van H&M.

Zaterdag

 

Dankjewel Vivan, voor jouw 7 days / 7 ways!

 

Lijkt het jou leuk om ook deel te nemen aan deze rubriek?
Stuur dan een mailtje naar info@kindermodeblog.nl

Tags: , ,