7 DAYS / 7 WAYS


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! 
In deze rubriek deelt een Kindermodeblog lezeres een ‘dagboek-week van outfits’ van haar zoon of dochter! Kijk je lekker mee?

” Every day is a fashion show and the world is the runway ” – Coco Chanel

Naam: Renate van Faassen
Eigenaar: Dutch-Lifestyle.nl

Maandag:
Nieuw begin van de week. Het is weer tijd om naar school te gaan. Omdat hij in de klas goed actief is heb ik hem een vest van Name It aangedaan. Die kan hij snel uittrekken als hij het warm heeft. Het T-shirt is van Primark. Ik let erop dat hij leuke maar niet te dure kleding aantrekt naar school, je weet maar nooit hoe hij weer thuiskomt. De broek is van Retour en hij heeft makkelijke instappers van de Zara aan.

IMG_3333

Dinsdag:

Wat een mooi dagje beloofd het vandaag. We zijn alvast voorbereid op een beetje zon. Stoere piloten zonnebril van de WE, T-shirt van Vingino, broek van Retour en stoere Adidas sportschoenen.

 

 

 

 

 

 

IMG_3332

Woensdag:

Het is vandaag heerlijk weer. Levi kan naar buiten zonder jas en heeft zijn favoriete Lego T-shirt aan. Dit shirt van Lego is een echte budget aanrader. Met zijn sportieve Adidas schoenen, Tumble ’n dry broek en stoere fiets maakt hij de straat onveilig.

IMG_3287

 

 

Donderdag:

Klaar met school en door naar zwemles. Omdat het best wel fris buiten is heeft Levi een lekkere koraalrode warme trui aan van Sissy-boy. De laarzen zijn van Vingino en heerlijk gevoerd om zijn koude zwem voeten warm te houden. De zwarte skinny broek is van Retour.

IMG_3288

 

Vrijdag:

Vrijdag is bij ons een echte relax dag. Levi is om 12 uur klaar met school dat begint zijn weekend. ’S Avonds lekker douchen en zijn joggingsbroek aan. Daarboven draagt hij zijn stoere dino’s shirt van Lindex.

IMG_3159

 

Zaterdag:

We zijn een weekendje naar Disney land Parijs. We hebben het getroffen met een zonnetje van 18 graden. Levi kan lekker zijn luchtige korte broek aan van Cars met een zalm kleurig T-shirt van Vingino. Dit shirt valt lekker soepel en is heerlijk voor de warme dagen.

 

IMG_3291

Zondag: 

Ook de 2e dag in Disney was prachtig iets kouder dan zaterdag maar dat mag de pret niet drukken. We kunnen natuurlijk niet eerder naar huis voordat we op de foto zijn geweest met een aantal Disney sterren. Levi draagt een warme Cars jas, Tumble ’n dry T-shirt en een Retour jeans. De schoenen van GEOX hebben lichtjes en dat vindt Levi helemaal het einde. Hij kan hier heel goed en lang op lopen, ideaal voor Disney.

IMG_3290 (1)
Dankjewel Renate, voor jouw 7 days / 7 ways!

 

Lijkt het jou leuk om ook deel te nemen aan deze rubriek?
Stuur dan een mailtje naar info@kindermodeblog.nl