7 DAYS / 7 WAYS MET AMBER

Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag deelt Rika 7 hippe outfits van haar dochtertje Amber. Hun stijl kun je het beste omschrijven als een combinatie van speels, stoer en ook girly. Op de vraag wat ze zo leuk vindt aan kinderkleding is het antwoord duidelijk. ‘‘Alles. De printjes, de pasvorm, het combineren. Elke dag is een feestje.”

Het favoriete item in de kledingkast? Dat is een lastige vraag. ” Dat zijn een heleboel dingen.” Maar als ze dan toch moet kiezen is het de tuinbroek van Chi Khi. ” Deze staat zo leuk en is overal mee te combineren. Amber had de tuinbroek vorig jaar winter al, maar ze past ‘m nogsteeds en hopelijk deze winter ook nog.” Vergeet Rika en Amber ook zeker niet te volgen op instagram @rikaatje waar ze fijne inspiratie delen!

 Maandag
Hier draagt Amber haar favoriete tuinbroek, deze is van het merk Chi Khi. Hij is super leuk en makkelijk met alles te combineren. Deze keer is het gecombineerd met een shirt van Marc Jacobs en schoenen van de H&M.
 
Dinsdag
Vandaag had ze er in zin in zo te zien 😉 En draagt ze eigenlijk mijn favoriete item, de leuke vrolijke rok met print van Mini Rodini, die we gecombineerd hebben met de een shirt en vestje van River Island en de schoentjes van PumaXTinycottons
Woensdag
Mingo en Zara een goede combi van mooie basics en hippe items… Legging en sjaal is van Mingo en het rokje en shirt van de Zara, schoenen zijn van Dr. Martens
Donderdag
Deze outfit is al met een dikke knipoog naar het najaar toe… Net zoals het weer buiten zelf al de afgelopen dag is 😉 Schoenen zijn van Dr. Martens, heerlijk schoentje om overal mee te kunnen combineren. De broek is van de Zara, blouse van H&M en de toffe vest jas is handgemaakt door Little Banditz.
Vrijdag
Het regent dus dat betekend dat de regenlaarsjes aan mogen 😉 Deze regenlaarsjes van Bobo Choses zijn gewoon te leuk! En passen dan ook echt overal bij! Ideaal! Dit keer hebben we ze gecombineerd met de kniekousen van CarlijnQ, leuke jurk van Mingo en de het shirt is ook van CarlijnQ…
Zaterdag
Deze broek en vest hebben we net nieuw in onze collectie van Sproet and Sprout… Ik vond het dit keer zo’n gave collectie van Sproet and Sprout dat ik alles wel wilde kopen maar dat wordt een beetje te veel ;p
Maar met deze 2 items gaan we zeker veel plezier krijgen! Deze keer hebben het gecombineerd met een shirt van Mini Rodini en de schoenen van Dr. Martens. De leuke ketting hebben we bij Petozzi gekocht 🙂
Zondag
Heerlijk stoer outfitje! Zwart/wit is altijd een goede combi al zeg ik het zelf 😉 De stoere boots zijn van NikandNik, de jurk is van LikeFlo en het leren jasje is van de H&M

Thanks Rika, voor jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: 7 days / 7 ways met Zoë

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow 

Plaats een reactie