7 DAYS / 7 WAYS MET FAYEN


Elke dag een ander lookje, 7 dagen per week! In deze rubriek deelt een lezeres van Kindermodeblog het ”outfit – dagboek” van haar zoon of dochter! Kijk mee en laat je inspireren! 

Vandaag bijt Madelon het spits af en deelt 7 outfits van haar dochtertje Fayen. Hun kledingstijl is heel gevarieerd. ”Ik denk dat je hem het beste girly met een stoere touch kan noemen. Ook vind ik een ‘gewoon’ mooie basic outfit altijd heel mooi.” Het leukste aan kinderkleding vindt ze om mooie items te zoeken en te combineren. ”Het staat allemaal zo leuk bij die kleintjes! Als de nieuwe collecties uitkomen kan ik mij daar ook echt op verheugen.”

Het favoriete item in de kledingkast? Op dit moment is dat de gelato trui van Hugo loves Tiki. Een vrolijke trui met mooie kleuren. ”Hij kan heel stoer, maar ook heel schattig gedragen worden.”  Op instagram volg je Madelon en Fayen op madelonmeijer waar ze fijn inspiratie deelt!


Maandag
We beginnen direct met mijn favoriete item uit Fayen haar kast: de ijsjes trui van Hugo loves Tiki. Vandaag gaan we een dagje naar Amsterdam, speciaal om van dit zelfde merk een trui te kopen.

Trui: Hugo loves Tiki
Legging: Mingo
Schoenen: Donsje Amsterdam

Dinsdag
Uiteraard wil ik meteen de trui die we gisteren kochten aan proberen bij Fayen. En ik ben (zoals verwacht) hélemaal verliefd. Heb expres een maatje groter genomen zodat hij nu als een jurkje/tuniek valt.

Trui: Hugo loves tikki (Big en Belg 10th anniversary)
Schoenen: Adidas

Woensdag
Vandaag een stoere outfit! Hier een zwart glimmende jumpsuit van Zara gecombineerd met een shirtje in mijn favoriete print van Mingo.

Jumpsuit: Zara
Shirt: Mingo
Schoenen: Donsje Amsterdam

Donderdag
Ik vind dit blauwe vest zo mooi combineren met de blauwe strikjes van dit t-shirt. En ja daar zijn ze weer haar Donsje schoenen. Ze heeft nu 3 paar en heb alle andere kleuren nog op op mn wishlist staan. Ze zijn gewoon te schattig en niet heel onbelangrijk ze kan er goed op lopen door de flexzool.

Vest: Zara
T-shirt: Tinycottons
Legging: Tumble n Dry
Schoenen: Donsje Amsterdam

Vrijdag
Wat zijn de Bob & Blossem shirts toch leuk, dit shirtje heeft ze samen haar beste vriendin Kenza. Ze schelen maar één maandje en zijn echt helemaal gek op elkaar. Dus een Best Friend shirt kon natuurlijk niet ontbreken!

T-shirt: Bob & Blossem
Legging: Zara
Schoenen: Donsje Amsterdam

Zaterdag
Een dagje vrij en een lekkere comfortabele outfit vandaag! Vind deze trui door de grove stiksels zo leuk. De drukke zebra legging erbij en lekker op blote voetjes. Op de andere foto is te zien welke schoentjes ik erbij zou combineren.

Trui: Zara
Legging: Blondezusjes
Schoenen: Zara

Zondag
Ook al is het mooie weer ver te zoeken, vandaag een leuke zomerse outfit! Gisteren waren haar nieuwe schoenen binnen gekomen en die moesten we natuurlijk ook even aan proberen 🙂 verder vind ik dit jurkje zo mooi in combinatie met het vrolijke tshirt. Deze lichte kleuren vind ik toch wel het mooiste bij Fayen staan.

Jurk: Carlijn Q
T-shirt: Mini Rodini
Schoenen: Donsje Amsterdam

Thanks Madelon, voor jouw 7 days / 7 ways!

Beschik jij over een goede fotocamera én lijkt het jou leuk om jouw 7 days/ 7ways met ons te delen? Geef je dan nu op via redactie@kindermodeblog.nl o.v.v. 7days/7ways

Zin on te shoppen? Klik hier voor de leukste webshops

Bekijk ook: Instagram Mommy’s to follow 

Plaats een reactie