WEBSHOP VAN DE WEEK “JACK EN ZO”

WEBSHOP VAN DE WEEK “JACK EN ZO”

Terug van weggeweest op Kindermodeblog, de webshop van de week! Veel kindermode webshops en winkels kunnen wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Ken jij een gave kinderwinkel of heb jij een eigen kinderkleding webshop en wil je ook eens webshop van de week zijn op Kindermodeblog? Stuur ons gerust een mailtje! Deze week trappen wij af met de toffe kinderkleding webshop Jack en Zo Bij deze webshop vind je gave kinderkleding merken waar wij hier bij Kindermodeblog he- le- maal gelukkig van worden! Zo vinden we hier het mega populaire en trendy merk Alwero misschien heb je dit merk al voorbij zien komen in een andere blog bij ons of bij de vele instagram moms en influencers ? Alwero is een merk dat items maakt van 100% wol, duurzaam en ademend dus en gewoon super hip, zeg nu zelf! Wat vind jij ervan?
Maar er zijn nog veel meer gave kindermode merken zoals all time favourite uit Barcelona: Bobo Choses, natuurlijk ook het Deense MarMar Copenhagen, Sproet&Sprout van Hollandse bodem en nog veel meer.

Naast kindermode verkoopt Jack en Zo ook lifestyle artikelen zoals de gave rugzakken en regenlaarsjes van Sticky Lemon!! Zeker de moeite waard om even te bekijken. Of wat dacht je van de te mooie tassen van Studio Noos!!? En gave artikelen voor de allerkleinsten van bijvoorbeeld CamCam Copenhagen en nog veel meer. We kunnen er nog veel meer over vertellen, maar misschien is het een beter idee dat je gewoon zelf even een kijkje gaat nemen in deze toffe webshop! Goed nieuws, deze webshop heeft ook een stenen winkel en daar kun je vanaf deze week weer shoppen op afspraak. Joepieeee! Have fun!!

Hieronder een paar toppertjes die je zoal kunt vinden bij Jack & Zo!

Bobo Choses Play All Over sweatshirt 

Sticky Lemon Backpack large caramel fudge & sky blue & pirate purple

House of Jamie Balloon Sweater Baked Clay

Alwero Bodywarmer Alpen Junior Bark

Je kunt natuurlijk ook even zelf een kijkje nemen in de webshop van Jack en Zo!!

Tags: , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie