FRENCH BLOSSOM = WEBSHOP V/D WEEK


French Blossom is een super mooie webshop met alleen maar Franse designers! Je vindt er merken als Emile et Ida en Petit Bateau, maar ook veel minder bekende, maar daarom niet minder leuke, Franse merken. Naast kleding voor jongens én meisjes hebben ze ook speelgoed en woonaccessoires in de aanbieding. Perfect voor de aankomende feestdagen dus!

Extra leuk is dat French Blossom rond de feestdagen altijd een aparte Christmas Shop online heeft staan! Je shopt hier de leukste cadeaus, maar ook de mooiste kerstoutfits! Met de party outfits van French Blossom weet je zeker dat je kids hip aanschuiven aan het kerstdiner! Uber schattig zijn ook de Baby’s first X-mas cadeautjes! En, last but not least, je bestelling wordt gratis feestelijk ingepakt!

Laat je inspireren en kijk lekker rond bij deze mooie Franse webshop!

Klik hier om bij French Blossom te shoppen 

French Blossom 1

French Blossom 2

French Blossom 3

 

Klik hier om bij French Blossom te shoppen

 

Wat vind jij van deze webshop?

 

Tags: ,

Plaats een reactie