Lief Stoer en Eigenwijs = Webshop van de week


Lief Stoer en Eigenwijs is deze week de webshop van de week op Kindermodeblog. Bij deze webshop vind je nieuwe collectie van dit seizoen én dat van vorig seizoen, wat betekent dat je er de leukste kinder merkkleding voor te gekke prijzen kunt scoren. Even een kleine greep uit het merkenpakket van Lief Stoer en Eigenwijs: Bengh, Muy Malo, Bellerose, Moodstreet én Relaunch. Ook worden er bij deze webshop de populaire pyjama’s verkocht van Blue Fish. Maar er is meer goed nieuws te melden over deze fijne webshop waar ze service bieden met een grote S! De merken I Dig Denim, Minidunadu én Munsterkids zijn binnenkort verkrijgbaar bij Lief Stoer en Eigenwijs.

Waar wacht je nog op? Ga lekker shoppen bij onze webshop van de week!

lief stoer en eigenwijs webshop

lief stoer en eigenwijs webshoplief stoer en eigenwijs webshop

Shoppen bij Lief Stoer en Eigenwijs

Tags: , ,

Plaats een reactie