HAAS = WEBSHOP V/D WEEK


Als er iemand een passie voor kids fashion heeft, is het wel Talitha de Haas, moeder van vier kids. Al jaren liep ze met het idee rond om een eigen kinderlabel op te starten. Op een gegeven moment heeft de ambitieuze mama maar gewoon de knoop doorgehakt en is ze haar eigen bedrijf begonnen. Met als resultaat: Madebyhaas.com, een hele toffe webshop waar je kleding vindt die nét even een tikkie anders is!

Het label Haas bestaat uit vijf groeiende collecties. Gray, Stripes en B-right zijn kleine collecties bestaande uit broeken, jurkjes, vestjes, shirts, jassen, mutsen en shawls. T…bevat comfy kledingstukken waarin je kids op een regenachtige zondagmiddag lekker kunnen bankhangen. De collectie 20×20 bestaat uit duurzame items zoals shawls, een babydoekje en een 2-persoons sprei.

Nieuwsgierig geworden naar de leuke collecties van Haas? Wij hebben de leukste Haas beelden voor je verzameld!

En Haas heeft een leuke actie! Deze week ontvang je bij je bestelling een cadeaubon waarmee je bij een volgende aankoop 15 euro korting krijgt! Ook zo enthousiast geworden?

 Klik hier om direct te shoppen bij Haas.

De T…collectie vol met heerlijke ‘bankhang’ kleding shop je hier.


De B-right collectie van Haas.


Ook aan de jongens is natuurlijk gedacht!De ‘Stripes’ collectie van Haas.De Grey collectie.

Klik hier om lekker te shoppen bij Haas!

 

Wat vind jij van Madybyhaas?  

Tags: , ,

Plaats een reactie