NIEUWE OUTFIT JENTE WOW CAPOW

Jente is een ontzettend vrolijk, eigenwijs en ondernemend ding! Ze draagt vandaag daarom een lekker eigenwijs outfitje! Haar shirt met regenboog is van de nieuwe collectie van Wow Capow. Een origineel shirt dat menig jong meisje heel blij zal maken, want welk kind houd er nou niet van een mooie regenboog op haar kleding? Je kunt ervoor kiezen om dit shirt op een effen broek, rokje of legging te dragen. Maar eigenwijs als wij zijn bij Kindermodeblog, combineren wij dit shirt op een stoere tijgerlegging. Deze tijgerlegging is van organisch katoen, uit de nieuwe collectie van Carlijn Q. Nu het nog wat frisser is buiten, kun je hier nog een leuk vestje of spijkerjasje bijdragen. Maar de regenboog is er wel om te showen he! 😉
Jente voelt zich kiplekker in deze outfit. Is deze outfit ook iets voor jouw mooie girl?

Je shopt deze outfit via:

Shirt Wow Capow
Legging Carlijn Q
Schoenen Zara


Klik hier om meer te zien van de nieuwe Wow Capow collectie!

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie