PICNIK KINDERKLEDING


Tijdens Playtime Paris viel mijn oog op de leuke, vrolijke kinderkleding collectie van Picnik. Jerr had dit merk vorig jaar al gespot tijdens de Playtime kindermode beurs, maar ikzelf had dit merk nog niet eerder in real life kunnen zien en voelen. Picnik komt uit Barcelona, en toeval of niet, het heeft behoorlijk wat weg van een ander geweldig leuk kinderkleding merk uit Barcelona…. Bobo Choses! De nieuwe wintercollectie van Picnik bestaat uit een vrolijke en hippe collectie met items gemaakt van zachte sweatstoffen en leuke printjes, veelal beïnvloed door de tribal kindermode trend. Maar ook zien we leuke muziek en spacey printjes. Kortom, een leuk kinderkleding merk waar ik me gerust op los zou kunnen laten, dus ik ben benieuwd of we deze collectie volgend seizoen bij een Nederlandse webshop kunnen bemachtigen….

Klik hier om naar Picnik te gaan

DSC_0160

DSC_0158

DSC_0161

DSC_0162

 

Bekijk de site en webshop van Picnik

 

Wat vind jij van deze collectie?

Tags: ,

Plaats een reactie