DE NIEUWE WINTER OUTFIT VAN NOVA!


Vandaag deel ik heel graag de nieuwe outfit van Nova met jullie!¬†Een vrolijke en gezellige kleine meid die het liefst lacht en rondhuppelt. Een outfit waarin ze lekker kan bewegen is dan ook een echte must. Maar zoals je begrijpt, wel een fashionable one ūüėČ

Nova draagt een warm gebreid vestje van de Zara. De kleuren combinatie van bordeaux en okergeel vind ik ook echt een schot it de roos. Lekker warm, makkelijk aan en uit te trekken en het stippen motief maakt ‘m lekker speels. Gecombineerd met een streep T-shirt (m√©t glitter detail) van de Sissy-Boy en het stippen rokje een eigenwijze outfit voor je kleine meisje. De glitter/stippen¬†maillot is van Molo en ook een echte aanrader voor de feestdagen.

Is deze outfit ook iets voor jouw kleine meid? Leuk als je het ons in een reactie laat weten.

Klik hier om het vestje te shoppen & hier voor het rokje

Klik hier om het vestje te shoppen & hier voor het rokje

Wat vinden jullie van deze combi?

Foto’s door Maru Alvarez

 

Plaats een reactie