SPROET & SPROUT | OUTFIT MERLE

Het mixen en matchen van verschillende items tot een verrassende outfit is toch wel één van mijn favoriete bezigheden! Het is dan ook altijd weer een feest als er nieuwe items binnenkomen op kantoor. De outfit van Merle is ook zo’n fijne mix & match van verschillende stylen. Merle draagt haar legging van Sproet & Sprout met een tropische palmbomen print die van deze legging een echte eye-catcher maakt! Super gemakkelijk te combineren door de zwart wit basis tonen en toch een echte zomerse legging. Merle draagt haar legging met een – all time favorite – streep T-shirtje van en spijker blousje van de Zara. Het fijne aan een spijker bloesje is dat dit echt zo’n tijdloos item is. Draag ‘m als blousje of net als Merle als vestje over een T-shirtje. Super easy en fashionable! Have a lovely day!

Je kunt de legging hier shoppen bij Sproet & Sprout

_63A7547

_63A7682

_63A7521

_63A7741

_63A7589

Klik hier om direct naar de webshop van Sproet & Sprout te gaan

Zie jij jouw dochter al in deze outfit rondlopen?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie