SPROET & SPROUT | OUTFIT LOT

Lot draagt vandaag een vrolijke lente outfit! Kleurrijk, speels en door de combinatie van verschillende printjes in de kledingstukken heel jong en fris. Lot draagt een legging van Spoet & Sprout met een exotisch palmbomen printje! Helemaal hip en dit seizoen ook niet te missen binnen de kindermode trends. Het zorgt voor een zomerse uitstraling en door de zwart witte kleuren heel gemakkelijk te combineren! We hebben de legging gecombineerd met een roze bananen print T-shirt van de Zara en een licht gewatteerd vestje van Billieblush! Ideaal voor dagen waarop het weer nog wat wisselvallig is en je toch net dat extra laagje nodig hebt! Lot kan in haar vrolijke outfit op pad en is klaar voor een mooie dag! Have a nice day!

Je kunt de legging van Sproet & Sprout hier shoppen

5A1A0287

5A1A0381

5A1A0298

5A1A0307

5A1A0353

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van de outfit van Lot?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie