SPROET EN SPROUT | OUTFIT TIMME


Leggings met printjes zijn helemaal hot op het moment! Van rustige effen prints tot drukke en opvallende varianten, je ziet ze volop! Het leuke aan deze printjes is dat je er een rustige outfit helemaal mee op kunt fleuren. Wij komen helemaal in de zomerse stemming bij het zien van dit tropische printje! De legging die Timme draagt is van Sproet & Sprout en wij vinden m echt te gek! Het materiaal is heerlijk zacht en elastisch, helemaal fijn voor de kleintjes die de hele dag in beweging zijn. We hebben de unisex legging van Sproet & Sprout gecombineerd met een hemd van My Little Cozmo, ideaal voor de zomer! Nu combineer je de legging nog met een fijne sweater of vest, een paar coole schoentjes of slofjes eronder en je kleine man kan stylish de deur uit. Have a lovely day!

Je kunt de legging van Sproet & Sprout shoppen via deze link

_63A2491

_63A2500

_63A2486

_63A2493

_63A2488

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van de outfit van Timme?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie