SPROET & SPROUT | OUTFIT LOT


Soms heb je niks meer nodig dan een fijne zachte legging en top. Lot draagt vandaag zo’n setje. Het zit heerlijk zacht en comfortabel en daarbij ziet het er nog eens super leuk uit! Lot draagt een tijger legging van Sproet & Sprout die door de hoge band goed aansluit en extra fijn zit. Ideaal om zowel als ”broek” te dragen of te combineren met bijvoorbeeld een jurkje. De legging is unisex, dus ook voor de boys super fijn! Bij Lot hebben we de zwart witte tijger legging gecombineerd met een vrolijk geel T-shirt van de Zara met speelse cheetah print. Het gele T-shirt zorgt voor kleur in de outfit en door het contrast van de top en legging vallen beide items goed op! Lot is klaar om lekker te spelen! Enjoy your day!

Je kunt de legging van Sproet & Sprout shoppen via deze link

_63A1708

_63A1774

_63A1774-001

_63A1772

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van de outfit van Lot?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie