TYCHO IN BOSS OUTFIT

Tuinbroeken zijn helemaal terug in de mode, ook voor volwassenen. De meningen zijn nogal verdeeld of een tuinbroek wel of niet leuk is. Eén ding is zeker, bij kids staat een leuke tuinbroek altijd! Zeker als ze nog klein zijn en zo lekker eigenwijs. Tycho draagt een tuinbroek en blousje van Boss, afgestyled met een strikje van Beau Hudson en een gave tas van LittleWannahaves. Ziet hij er niet té cool en schattig uit?

Have a fashionable day!

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-74

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-75

Kindermodeblog kids kinderen kleding mode fashion hip kidsstylist-85
Klik hier om Boss te shoppen

Wat vinden jullie van deze look van Tycho?

Foto’s door Nienke van Denderen

Plaats een reactie