HUGO BOSS | OUTFIT SIEM

De stoere trui van Siem heb je wellicht even geleden al voorbij zien komen op Kindermodeblog, maar  graag delen we ook deze zomer outfit combinatie met je! Siem draagt een korte broek van Hugo Boss die door de gele kleur extra zomers en vrolijk is. Kleur in kinderkleding is natuurlijk nooit verkeerd en het kan een outfit een totaal andere look en feel geven. De broek valt mooi aangesloten en door het soepele materiaal kan Siem er heerlijk in bewegen en rennen, iets wat jongens natuurlijk maar al te graag doen!

Siem draagt zijn broek, die een casual uitstraling heeft mede door het omgeslagen broekspijpen, met een stoere sweater van Molo met een heel gaaf print detail op de mouwen. Super gemakkelijk te combineren en te mixen en matchen met de gele short! Siem is ready to go!

Je kunt de broek van Hugo Boss shoppen via deze link
_63A1283

_63A1344

_63A1289

_63A1278

_63A1322

_63A1373

Klik hier om Hugo Boss te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Siem?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie