HUGO BOSS | OUTFIT TIBEAU


Door Frederique:

Om maar gelijk te beginnen met een bekentenis: tot voorkort wist niet dat HUGO BOSS ook een kinderkledinglijn had, maar ik heb nu een fijn item voor Tibeau! Een prachtig vestje voor boys, voorzien van een streepdessin naast de ritssluiting. Een klassiek exemplaar, een V-hals, donkerblauw van kleur met in het klein het logo van HUGO BOSS op de borst. Aanwezig maar niet opvallend. Het vestje is dun van stof, ideaal te combineren over een poloshirt, blousje of gewoon op een T-shirt wanneer de temperatuur het toelaat.

Tibeau draagt het vest op een jeans met lichte wassing en een wit shirt waardoor het een nonchalante look krijgt. Combineer je dit zelfde vest op een donkerblauwe chino met nette schoentjes dan wordt het meer een nette en feestelijke outfit. Ondanks dat het merk HUGO BOSS voor veel mensen misschien een ‘klassiek – kakker’ merk is, biedt het, door op de juiste wijze te combineren, meer kledingstijlen. En daarbij: ik hou wel van een beetje klassiek! En jullie?

Je kunt Hugo Boss Kids hier shoppen

unnamed

unnamed-2

unnamed-4

unnamed-1

Klik hier om te shoppen bij Hugo Boss Kids

Wat vind jij van het vest van Tibeau?

Tags: , ,

Plaats een reactie