HUGO BOSS | OUTFIT JAYVANO


Ooooh zucht… soms kan je gewoon zo ontzettend vrolijk worden van een outfit! Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je items bij elkaar mixt & matcht die voor een verrassend resultaat zorgen door de kleuren, materialen of juist het contrast in stijl! Van de outfit van Jayvano worden wij ook erg vrolijk! Het overhemd dat hij draagt is van Hugo Boss, een merk dat bekend staat om zijn klassieke uitstraling en tijdloze items. Het blauw witte streep overhemd van Jayvano is ook zo’n klassieker, maar door deze juist net even anders te combineren ontstaat er een hele hippe en fashionable outfit! Jayvano draagt het overhemd, dat een subtiel borduursel op het borstzakje heeft, met een denim destroy tuinbroek van Minimize. Super hip dit seizoen en ook met het overhemd een perfecte combi. Het zorgt voor een nonchalante casual look waarin Jayvano heerlijk kan spelen en rennen! He is ready for some fun! Enjoy!

Via deze link kun je Hugo Boss shoppen

5A1A8900

5A1A8817

5A1A8847

5A1A8928

5A1A8870

5A1A8806

Klik hier om Hugo Boss te shoppen

Wat vind jij van deze combinatie?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie