TIPS VOOR HET KOPEN VAN EEN KINDERFIETS


Weet je nog? Toen je vroeger voor het eerst kon fietsen? De gedachte aan dat bijzondere moment komt weer helemaal bovendrijven nu je papa of mama bent. Als je kleintje voor het eerst gaat fietsen, wauw, wat ben je dan trots! En je kleine vind fietsen ook heerlijk. Vooral op een mooie en hippe fiets die helemaal het einde is, voor hem of voor haar. De meeste meisjes gaan voor een roze fiets, jongens kiezen sneller voor het stoere blauw. Maar een fiets is er natuurlijk niet alleen om de blits mee te maken, een fiets moet natuurlijk ook heel goed en degelijk zijn. Een fiets waar je kindje veilig mee de  straat op kan en mee naar school kan fietsen waar hij veilig mee kan spelen.

Welke punten verdienen extra aandacht bij het aanschaffen van een mooie en veilige kinderfiets? Belangrijk is dat je kindje veilig en goed kan op en afstappen. De breedte van het stuur verdiend ook even wat aandacht. Je kunt in de product omschrijving checken of deze verstelbaar is. En laat het kindje ook meekijken naar de kleur, een fiets waar hij helemaal blij van wordt is waarschijnlijk ook de fiets waar hij zich het veiligst en lekkerste op voelt.

Neem eens een kijkje bij de online fietsen webshop, fietsenopfietsen.nl Bij deze mooie en fijne webshop vind je een enorm groot aanbod van prachtige fietsen. Je vind er niet alleen kinderfietsen, maar ook damesfietsen, herenfietsen, omafietsen en transport fietsen. Overal staat een uitgebreide omschrijving bij en kun je makkelijk en snel bestellen. En, nóg leuker, je kunt flink besparen op je mooie nieuwe fiets door hem online te bestellen. Wacht niet langer en ga snel naar Fietsenopfietsen.nl

 

Vastleggen in volledig scherm 9-9-2014 214023 Vastleggen in volledig scherm 9-9-2014 213957

Plaats een reactie