FAMKE’S FASHION TALK | INTERVIEW

FAMKE’S FASHION TALK | INTERVIEW

Interview met Puck van @ouicestlefrancais

Famke: Stel je zelf voor! Wie ben je? Wat zijn je hobbys? Wat houd je bezig in het dagelijks leven?💗

Puck: Hii ik ben puck van @ouicestlefrancais🔥🔥 ik ben 14 jaar oud en hou me heel erg bezig met kleding,💖 ook vind ik het leuk om aftespreken met vriendinnen en leuke foto’s te maken!

Famke: Ik zie in jouw instagram een hele eigen stijl voorbij komen. Hoe beschrijf jij je stijl, en hoe heb jij die ontwikkelt?

Puck: Vroeger keek ik altijd op tegen mijn stiefzussen en wou ik precies hetzelfde aan als zij aam hadden💖 dat is een stukje maar ik heb ook gewoon veel naar andere mensen gekeken en kleine stukjes daar van nagedaan onbewust denk ik!💋 ik omschrijf mijn stijl als mijn stijl;)

Famke: Hihi die laatste is een goede! Jouw outfits zijn altijd zo cool! Hoe bedenk jij je outfits?

Puck: Thanks ik vond het ook een goede! Haha! Ik pak eigenlijk heel simpel iets bij elkaar en trek het aan✌🏼 als het niet leuk staat dan doe ik het niet aan;) maar heel soms kijk ik ook naar “influencers” en doe ik dat een beetje na, als ik geen inspiratie heb💛

Famke: Wat zijn je favoriete winkeltjes/merkjes/webshops om te shoppen? En waarom die?

Puck: Ik koop echt bij super veel verschillende winkels dat vind ik juist leuk;) maar als ik rijk was en er maar 1 mocht kiezen zou ik gaan voor ganni!🐉 alle collecties zijn gaaf daarvan<3

Famke: Wie of wat is jouw allergrootste inspiratiebron op het gebied van mode?

Puck: Eén van mijn grootste voorbeelden is the man repealler, zij is zoo gaaf💖💖!

Famke: Als je één persoon mag ontmoeten dood of levend wie zou dat dan zijn en waarom?

Puck: Coco Chanel super cliché maar toch!

Famke: Bedankt dat je mee wilde doen aan dit interview super leuk! Xx

Puck: Geen dank! Ik vond het ook heel leuk!

3 outfitjes van Puck

Ik heb hier een gele trui aan van Lizzy vd Ligt in samenwerking met Pieces;). En een geleende broek van Fabienne chapot🦓🦓 En mijn tasje is van Claartje Rose geweest<3

Ik heb hier echt een suuuper basic outfit aan maar mijn broek is van KOI en mijn shirt van Wolfware💖💖💖.

Ik heb hier ook weer iets heel basic’s aan maar de foto is gewoon heel gaaf vind ik zelf✌🏼✌🏼met dat uitzicht! Maar alsnog; mijn trui is (groen) van samsøe samsøe en mijn broek van levi’s x re/Done 💛 deze is nu helaas te kort maar ik verkoop hem op uw 😉

Meer Teenspiration? Klik hier!

 

 

Plaats een reactie