FAMKE’S FASHION TALK | INTERVIEW


FAMKE’S FASHION TALK | INTERVIEW

Vandaag geen blog over mij, maar een interview met deze super leuke meid! Firy Fee beuk!<

Famke: Stel je zelf eens voor, welke hobby’s heb je? Wat doe je in het dagelijks leven?

Firy: Ik ben Firy Fee beuk, ik ben 15 jaar oud en woon in Utrecht. Ik vind het super leuk om te acteren, ik hou van afspreken met mijn lieve vriendinnetjes en ik vind het super leuk om Instagram foto’s te maken!

Famke: Daar herken ik mezelf wel een beetje in! Ik ken je van de speelfilm 100% Coco. Daar draag je hele stoere kleren. Heb je dezelfde kledingstijl als jouw rol die je in de film speelt?
Firy: In 100% Coco heb ik inderdaad stoere kleren aan! In de film draag ik alleen maar broeken!!!Ik lijk qua style totaal niet op Jada (mijn personage in de film). Zelf hou ik juist heel erg van rokjes, jurkjes en alles dat girly is! Ik probeer vaak stoer met girly te combineren. Dan draag ik bijvoorbeeld een stoere broek met een meisjesachtig bloesje erop.

Famke: Dat is een goede tip! Ben je verder veel bezig met mode?
Firy: Dankje! Ik hou heel erg van kleding en vind het leuk om verschillende stylen te dragen maar het maakt me niets uit of wat ik draag in de mode is! Als ik iets leuk vind dat 3 jaar geleden in de mode was dan trek ik het gewoon lekker aan.

Famke: Ah super goed! Ik vind het leuk als mensen, hun eigen stijl creëren! Je ziet er altijd echt mega leuk uit! Hoelang sta jij voor de kast, en hoe kies jij altijd de perfecte outfit uit?
Firy: Lieff dankjewel! Nou jij ook hoor!Als ik me verveel kan ik uren op Pinterest kijken om outfit inspiratie op te doen! Als ik dan weer nieuwe inspiratie heb maak ik vaak op zondagavond kledingsetjes voor de hele week zodat ik er voor dat ik naar school ga niet meer over na hoef te denken! Dat scheelt weer tijd in de ochtend!

Famke: Daar heb ik nog nooit echt over gedacht! Haha! Heel slim. Waar shop jij het liefst?
Firy: Ik koop bijna nooit hele dure kleding. Ik hou daarom heel erg van vintage winkeltjes! Ik koop liever 3 broeken voor €100 in een vintage winkel dan 1 broek voor het zelfde geld die gloed nieuw is! En het is ook nog eens veel beter voor het milieu! Daarnaast kan ik ook altijd heel goed slagen bij de pull and bear en de forever 21!

Famke: Ik ben het helemaal met je eens! Bedankt voor je leuke antwoorden, en voor dat je mee wilde doen aan dit interview!
Firy: Geen dank! Ik vond het supper leuk om te doen!!

Binnenkort een nieuwe Famke’s Fashion talk! Stay tuned

Outfit hierboven:
Broek: Bershka
Top: Forever 21
Jas: Zaful
Schoenen: Bershka
Outfit hierboven: super cute outfitje! Die blouse is te gek! Gecombineerd met een stoere jeans, net zoals haar tip.
Outfit hierboven: kijk dan hoe leuk!? I love deze outfit! Die panterjas is fantastisch.
Er volgen nog 2 interviews! Met geheimen gasten! Wat vinden jullie hiervan? Hebben jullie nog andere ideetjes voor mijn wekelijkse blog? Laat het weten hieronder in de reacties!!

Plaats een reactie