JUUL’S FASHION TALK + NIEUWE OUTFIT


Hallotjes!

Daar ben ik weer! Elke keer als ik achter mijn computer kruip om een nieuwe blog te schrijven voor Kindermodeblog, merk ik hoe leuk ik het vind om dit de doen. Toen ik vanochtend in het park liep met mijn hond Pippa om een frisse ( en best wel koude ) neus te halen en wat inspiratie op te doen voor de blog die ik nu aan het schrijven ben, betrapte ik sommige struiken en bomen erop dat er kleine knopjes aan hun takken zaten. Ook al lijkt het door de grijze en gure dagen van januari nog heel ver weg, in de mode wereld schuiven we toch echt richting lente. En wat was ik blij dat ik dat vanochtend ook (een heel klein beetje) buiten zag!

Ik ben op zoek gegaan naar de mooiste, coolste en soms ook wat gekkere trends van het voor jaar in 2018. De komende weken ga ik de voorjaars trends van dit jaar met jullie bespreken! Ik ben op onderzoek gegaan en hier zijn de vijf trends waar ik het met jullie over ga hebben!

  1. 90s zonnebrillen zie je overal op instagram. Wit, zwart, roze, rood, blauw of misschien in panterprint? Deze old school zonnen brillen hebben het allemaal!
  2. Ook de rufles komen in het voorjaar helemaal terug. Want zeg nou zelf, iedereen heeft toch iets met rufles in de kast hangen?
  3. De bodies kan je nergens meer vermijden. Je kunt ze krijgen in alle soorten, kleuren en maten. Shop shop shop!
  4. De metallic trend komt in de lente weer helemaal terug, in een lange jurk of in een klein detail, likey likey!
  5. De 70s kleding stijl gaat 2018 helemaal overnemen voorspellen de grootste merken. Ik vind het helemaal leuk, kom maar op!

Outfit:

De blouse met uitlopende mouwtjes van suistudio, super leuk! De blouse heb ik gecombineerd met dit super leuke zomerse tasje van de Zara! Ik heb deze super mooie en best wel basic broek aan van Hollister. Erg comfy en heel erg mooi! De schoenen zijn van Superga. Hoe leuk zijn ze! <3

Tot de volgende fashion bespreking! 😉

Liefs, Juul

Je shopt de blouse hier bij suistudio

Tags: , ,

Plaats een reactie