FAMKE’S FASHION TALK | INTERVIEW


FAMKE’S FASHION TALK | INTERVIEW

Interview met Puck van @ouicestlefrancais

Famke: Stel je zelf voor! Wie ben je? Wat zijn je hobbys? Wat houd je bezig in het dagelijks leven??

Puck: Hii ik ben puck van @ouicestlefrancais?? ik ben 14 jaar oud en hou me heel erg bezig met kleding,? ook vind ik het leuk om aftespreken met vriendinnen en leuke foto’s te maken!

Famke: Ik zie in jouw instagram een hele eigen stijl voorbij komen. Hoe beschrijf jij je stijl, en hoe heb jij die ontwikkelt?

Puck: Vroeger keek ik altijd op tegen mijn stiefzussen en wou ik precies hetzelfde aan als zij aam hadden? dat is een stukje maar ik heb ook gewoon veel naar andere mensen gekeken en kleine stukjes daar van nagedaan onbewust denk ik!? ik omschrijf mijn stijl als mijn stijl;)

Famke: Hihi die laatste is een goede! Jouw outfits zijn altijd zo cool! Hoe bedenk jij je outfits?

Puck: Thanks ik vond het ook een goede! Haha! Ik pak eigenlijk heel simpel iets bij elkaar en trek het aan✌? als het niet leuk staat dan doe ik het niet aan;) maar heel soms kijk ik ook naar “influencers” en doe ik dat een beetje na, als ik geen inspiratie heb?

Famke: Wat zijn je favoriete winkeltjes/merkjes/webshops om te shoppen? En waarom die?

Puck: Ik koop echt bij super veel verschillende winkels dat vind ik juist leuk;) maar als ik rijk was en er maar 1 mocht kiezen zou ik gaan voor ganni!? alle collecties zijn gaaf daarvan<3

Famke: Wie of wat is jouw allergrootste inspiratiebron op het gebied van mode?

Puck: Eén van mijn grootste voorbeelden is the man repealler, zij is zoo gaaf??!

Famke: Als je één persoon mag ontmoeten dood of levend wie zou dat dan zijn en waarom?

Puck: Coco Chanel super cliché maar toch!

Famke: Bedankt dat je mee wilde doen aan dit interview super leuk! Xx

Puck: Geen dank! Ik vond het ook heel leuk!

3 outfitjes van Puck

Ik heb hier een gele trui aan van Lizzy vd Ligt in samenwerking met Pieces;). En een geleende broek van Fabienne chapot?? En mijn tasje is van Claartje Rose geweest<3

Ik heb hier echt een suuuper basic outfit aan maar mijn broek is van KOI en mijn shirt van Wolfware???.

Ik heb hier ook weer iets heel basic’s aan maar de foto is gewoon heel gaaf vind ik zelf✌?✌?met dat uitzicht! Maar alsnog; mijn trui is (groen) van samsøe samsøe en mijn broek van levi’s x re/Done ? deze is nu helaas te kort maar ik verkoop hem op uw 😉

Meer Teenspiration? Klik hier!

 

 

Plaats een reactie