15X KINDERMUSTHAVES VOOR DE HERFST EN DE WINTER

Kindermodetrends en 15 musthaves die daar goed bijpassen
Gelukkig zien we naast de kindermode trend met heel veel bruintinten ook weer heel veel kleur in de collecties! Daar worden we bij Kindermodeblog eerlijk gezegd wel extra blij van! Vooral vrolijke kleuren zoals roze en groen doen het dit seizoen erg goed. Tuurlijk blijven we ook natuurlijke kleuren veel zien, vooral in de herfst combineren we hiermee graag op los. Onder andere roestbruin is nog steeds een erg gewilde kleur, maar het is mooi om deze juist te mixen en matchen met meer andere zachte “kleur kleuren”. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lila, donkerblauw en lichtroze.

Ook zien we kinderen graag in vrolijke prints. Wat dan heel erg trendy is, is bijvoorbeeld “een pak” te dragen. Dus om bijvoorbeeld de broek en het bovenstuk in dezelfde print te combineren. En dit is dan meteen een perfecte outfit om uit de kast te trekken als je het even niet weet, of wanneer je haast hebt.

Ook de panterprint is dit seizoen nog volop aanwezig in het modebeeld. Yes! Voor zowel jong als oud trouwens. En ook voor jongens is de panterprint een echte Eye-catcher. Kortom, je kunt helemaal los met de panterprint, maar je kunt er ook voor kiezen om de panter heel subtiel te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een outfit in rustige kleurtonen, maar afgestyled met panterschoenen of een panter muts. Nu we het toch over panter hebben, heb je trouwens de nieuwste items al gespot bij de PanterShop?

Tie dye kindermodetrend
Wat ook erg gewild is bij veel kids, dat is de tie-dye print. Je kunt natuurlijk zelf heel creatief aan de slag met kleding, verf en elastiek, maar je kan ook gewoon de leukste tie-dye broeken en truien scoren bij je favoriete online kinderkleding webshop. Je zoon of dochter zal onwijs blij zijn met relaxte kinderkleding zoals joggingsbroeken en sweaters in zo’n toffe print. Het zit namelijk niet alleen onwijs lekker, maar het staat ook hartstikke tof! Hoe fijn is het als je lievelings chill broek ook nog een on trend is!

Wijde pijpen 
We spotten steeds meer kinderen in flared en straight legged broeken. Wij worden er blij van, want een outfit met wijde pijpen ziet er vaak  superleuk uit! De broeken zitten bovendien super fijn! Flared broeken heb je natuurlijk gewoon in het zwart, zodat ze makkelijk te combineren zijn. Maar wij kiezen liever voor kleur of prints! Denk bijvoorbeeld ook aan een leuke bloemenprintjes en natuurlijk panter niet te vergeten 😉

Teddybear
Nadat teddy stoffen werden geïntroduceerd in velen interieurs dachten ze, laten we deze trend ook gauw de mode binnenhalen! Trends gaan vaak over van de volwassenmode op de kindermode, en wat ons betreft is de teddy trend een blijvertje. Een teddystof is natuurlijk heerlijk zacht om te voelen, maar heeft ook een hele zachte en lieve uitstraling. Precies wat we nodig hebben, in een wereld die soms wat verhard aanvoelt. Vele kindermodemerken hebben deze trend omarmd, dus we kunnen ons teddyhart ophalen dit seizoen. Heeft jouw zoon of dochter al een teddy item in de kast?

Wat is op dit moment jouw favoriete kindermode trend?

#1 roze cardigan

#2 gele cardigan

#3 geruite vest

#4 sweater met print

#5 grijze sweater met rits

#6 witte blouse

#7 bruine maillot

#8 groene blouse

#9 roze flaire


10. Trui One Day Parade
11. Jogpants One Day Parade

12. Teddy jasje Bobo Choses

13. Teddy pet Bobo Choses


14.Trui Your Wishes

15. Romper Your Wishes

Zie je hier ook items tussen die je graag aan een vriendin wilt tippen? Gebruik dan de WhatsApp knop onder dit bericht, om deze blogpost door te sturen!

Vond je het leuk om deze blog te lezen? Je kunt ons erg helpen door deze blog te delen via je social media kanalen. Denk hierbij aan delen via Facebook of Instagram stories.

Let’s share the love for kids fashion!

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie