DE HIPPE HERFST OUTFIT VAN AIMEE!

Door Sophary:

Ondanks de donkere, koude en regenachtige dagen van afgelopen weken, kan ik toch ook blij worden van de vrolijke winterkleurtjes. Alhoewel ik groot fan ben van kleurtjes en printjes, kies ik onbewust met deze dagen vaak voor zwart of grijs.

Gelukkig heb ik een ‘prinses’ die ook haar eigen mening heeft en vandaag haar eigen outfit bij elkaar heeft gezocht. Godzijdank lagen alle jurkjes in de was ;-), dus die kon ze niet kiezen. Ze heeft een legging gevonden van Mini Rodini – die ik eigenlijk tot de zomergaderobe hoort – en daarbij een stoere sweater van de H&M. De sjaal met print maakt deze outfit super druk, maar super vrolijk.
Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt de sweater hier shoppen bij de H&M

cof cof cof cof cof

Klik hier om de sweater te shoppen

Wat vind jij van Aimee haar outfit?

Tags:

Plaats een reactie