16 X WINTER MUSTHAVES VOOR JONGENS EN MEISJES

Heb jij de sjaals, mutsen en handschoenen voor de winter al klaar liggen? Laatst kreeg ik de vraag waar de leuke sjaals en mutsen te vinden zijn, dus ik ben voor jullie op onderzoek uit gegaan. En wat blijkt? Er zijn echt onwijs veel hippe, warme, stoere, schattige, kleurrijke en zachte sjaals en mutsen voor kinderen te vinden! Ik heb alvast 16 hippe exemplaren voor je bij elkaar geshopt. Enneh, durf! Happy Shopping!

musten ensjaals

 1. Bobo Choses
 2. Barts
 3. Bobo Choses
 4. Tumble ‘N Dry
 5. Beau Loves
 6. Tinycottons
 7. Barts
 8. Tumble ‘N Dry
 9. Scotch Shrunk
 10. Scotch Shrunk
 11. Barts
 12. Claesen’s
 13. Barts
 14. Tumble ‘N Dry
 15. Tinycottons
 16. Barts

Heb jij de winteraccessoires al klaar liggen?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie