DIT IS FASHIONABLE PHILOU!

Sinds een week of twee heeft Philou bedacht dat zij Pippi Langkous is. Geen idee hoe ze hierbij komt? Maar ze wil net als Pippi het liefst iedere dag 2 staartjes ;). Het grappige is, ze lijkt qua karakter echt op Pippi: ondeugend, eigenwijs en doet precies waar zij zelf zin in heeft! Luisteren? Alleen als Philou er zin in heeft.

Philou draagt het liefst zo min mogelijk kleding. Zodra de deur open gaat, gaat bijna alles uit. Een meisje van de natuur, lekker puur en wild zullen wij maar zeggen.
Via Tumble ‘n Dry heb ik dit gave stoere army jasje gescoord, aangezien Philou geen jas meer aan trekt. Dit past helemaal bij Philou. Een fijne zacht katoen stofje, makkelijke  knopen en het zit niet te strak. Een jasje waar ze zelf mee overweg kan, heel belangrijk. Een jasje wat je als ‘jas’ en als ‘vest’ kan gebruiken, ideaal.

Het jasje heb ik gecombineerd met een legging van Mar Mar Copenhagen. Onder het jasje zit een kraagje verstopt van La Collerette. De panter sneakertjes zijn van Zara. Het jasje kun je ook heel leuk combineren met een rokje. Ps: de staartjes van Pippi hebben wij vandaag even weg gelaten.

Wat vinden jullie van het army jasje van Tumble?
Neem snel een kijkje bij Tumble ‘n Dry om de nieuwe collectie te bewonderen.

jas

jas

Tags: , , , ,

Plaats een reactie