TUMBLE ‘N DRY BABYCOLLECTIE


Shoppen bij Tumble ‘n Dry baby is altijd een feestje. De items bij T ‘n D zijn altijd hip, betaalbaar en van goede kwaliteit. Zeker voor babykleertjes zijn dit natuurlijk belangrijke aandachtspunten. De kleertjes van je baby gaan vaak in de wasmachine, dus kwaliteit is belangrijk, maar daarnaast groeien baby’s natuurlijk als kool dus is het ook wel fijn als een nieuwe outfit niet al te duur is. Maar naast deze twee praktische punten is het natuurlijk ook super leuk om je pasgeboren kleintje in de meest leuke of schattige outfit te hullen. Tumble ‘n Dry vond het afgelopen week écht tijd worden voor ‘fresh new input’ en daar worden wij erg gelukkig van. Want wat staan er weer leuke nieuwe items online. Vandaag hebben een aantal van de leukste, hipste of schattigste nieuwe baby items voor je bij elkaar geshopt. Hoe cool zijn die stoere lichte jeans? Zeker in combinatie met een paar stoere baby sneakertjes. En wat dacht je van de schuin gestreepte zwart witte items? Daarmee steelt jouw baby gegarandeerd de show! Wij zijn benieuwd naar jullie favoriete lookje…..

Shop alle baby items van Tumble ‘n Dry via de link

tumble n dry baby lookbook-boys-lo-7 lookbook-boys-lo-18

lookbook-girls-lo-10 lookbook-girls-lo-16

Shop alle baby items van Tumble ‘n Dry via de link

Welke look kies jij voor je babyboy of girl?

Tags: , ,