TUMBLE ‘N DRY PARTYCOLLECTIE


Het is weer die tijd van het jaar… Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw, alleen maar gezelligheid met vrienden en familie en daar hoort natuurlijk een te gekke party outfit bij! Één van onze favoriete feestcollecties is die van Tumble ‘n Dry. Echt waar, als we daar op de site rondneuzen stoppen we ‘t liefst alles in ons winkelmandje, met als excuus dat het toch elke dag feest is?! En Tumble ‘n Dry is dat ook met ons eens, kijk maar op de toffe statement sweater hieronder: “Always say Yes to party!”. Tussen de party looks van Tumble zit echt voor ieder wat wils. Van zwierige jurkjes en tule rokjes tot stoere shirts met leren details, starry sweaters en glitter leggings. Wij kunnen haast niet kiezen, hoe zit dat met jullie? Wat is jullie favoriete Tumble Party look?

Via deze link shop je de party looks bij Tumble ‘n Dry

tnd party 1 tnd party 2 tnd party 3 tnd party 4 tnd party 5

Klik hier om bij Tumble ‘n Dry te shoppen

Welke party look vind jij het leukst?

 

Tags: ,

Plaats een reactie